Дъщерята на убития велосипедист в Казичане: Няма да има правосъдие

  • 20 август 2014 21:09

  • 2331
  • 3
Дъщерята на убития велосипедист в Казичане: Няма да има правосъдие
©

"Въобще няма да има правосъдие. Убедена съм“, проплака дъщерята на велосипедиста, който беше прегазен тази сутрин от кола в Казичене.

Автомобилът с холандска регистрация е бил управляван от турски гражданин, съобщава Нова телевизия. Възрастният мъж всяка сутрин ходил на пазар с колелото си. Минути след катастрофата на мястото идват близките на 73-годишния Георги. Тялото му е било на няколко метра от пешеходната пътека, на която той се опитвал да пресече. Според местните, шофьорът на автомобила е заспал, но все още нямат никаква информация за инцидента. „Искаме да знаем къде ще го закарат този турчин. Ние живеем към Калотина – колко хора умряха, млади хора! Да видя как е убил баща ми, къде ще го закарат, дали ще има някакви последствия“, каза разстроената дъщеря на загиналия. „Няма спирачен път никакъв. Той е заспал според мен“, каза мъж от мястото на инцидента.

Шофьорът е бил с турско гражданство, а автомобилът с холандска регистрация. Хората в района се оплакват, защото такива инциденти не били рядкост. На мястото ограничението на скоростта е 50 км/ч. В района има камери за видеонаблюдение, както и пешеходна пътека и светофар, който би трябвало да работи, но в момента не свети. Близките на Георги се страхуват, че за смъртта му отговорни може и да не се намерят. Хората в района, които го познавали, разказаха, че обикновено той бутал колелото на пешеходната пътека, а не го е карал. Инциденти по този път ставали редовно, според местните. Нито знаците, нито пешеходната пътека или камерите стряскали шофьорите. Хората, които трябва да пресекат пътя, всеки ден се страхуват за живота си.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2331 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.08.21 | 14:30

3
феса до живот
boko

2014.08.21 | 14:30

2
ми направете надлез и няма да има смъртни случаи

2014.08.21 | 08:51

1
A BOIKO FESA-KOGA???

Добави коментар

Водещи новини