Откриха предполагаема жертва на Килърите до село Ключ

  • 20 август 2014 19:18

  • 8655
  • 2
Откриха предполагаема жертва на Килърите до село Ключ
©

Човешки скелет, облечен в зимни дрехи е бил намерен днес над петричкото село Ключ при строителството на път. Фирма за дърводобив, копаела трасето се натъкнала на скелета. Останал е само череп и гости, както и части от дрехите, съобщи struma.com.

Вероятно скелетът е на обявен за издирване човек. Все още не може да се каже дали той е от района на Петрич или просто е бил заровен там. Сред първите видели зловещата находка, се заговори че мистериозно и безследно изчезнали са няколко петричани и хора от съседните села.

Сред тях е и криминално проявеният през годините Стефан Назъров -Брежанеца. Именно за неговото изчезване бяха разпитани членовете на пернишката банда за мокри поръчки, станала известна като "Килърите 3", за чийто ръководител бе посочен бащата на Райко Кръвта - Васил Станков - Бай Васо.

Той изчезна през зимата преди повече от 10 години. В момента се очаква полиция и експерти, които да приберат костите и да започне разследване. Ще бъде назначена и ДНК-експертиза, която да каже на кого са останките.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8655 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.21 | 14:04

2
ТИКВАТА ! ТИКВАТААА ! Да си признава и бързо в ПАНДИЗА !

2014.08.21 | 12:52

1
jfr /e jfhdld kd l.dij

Добави коментар

Водещи новини