Пиян мъж побърка съседите си и Спешна помощ

  • 20 август 2014 17:26

  • 1840
  • 0
Пиян мъж побърка съседите си и Спешна помощ
©

Пиян мъж подлуди съседите си, които помислилили, че се е самоубил. В продължение на около час те издирвали трупа, накрая намерили мъжа кротко спящ на тревата.

Към 50 души тичахме след линейката, за да разберем кой съсед е паднал от високите етажи. Молехме се да е оживял. Екипът дойде пред вход „Д", където не бе открит човек на земята, после се втурнахме от другата страна на блока. Линейката вие, а ние тичаме след нея. На всички адреналина им се вдигна до небето", разказват пред 24rodopi.com свидетели на тревожната ситуация, разиграла се в кърджалийския квартал „Възрожденци".

В Центъра за спешна медицинска помощ бил подаден сигнал за паднал от високите мъж, който „лежи долу на тревата и не мърда".
„Свестен комшия се обадил на телефон 112. Погледнал през терасата и помисли, че някой комшия е паднал. Кой обаче е объркал входовете не стана ясно. Първи след линейката тръгнахме жените и децата. Виждайки, че се случва нещо тревожно, мъжете от „Качак"-кръчмата на гърба на магазина също дойдоха. Наизлязоха и хора от входовете", разказват участвалите в „спасителната" операция.

Човекът бил открит – свит леко на кълбо, спящ дълбоко. Едвам го събудили. Лъхал на алкохол. Натряскал се и тръгнал да се прибира, но си харесал за „спалня” тревата пред вход „А" на блок 62 във „Възрожденци". „Човекът се беше настанил удобно, трудно го събудихме. Беше заел удобна поза, все едно на легло. Докторите бяха бесни. Мъжете от кръчмата направо щяха да го набият, ама му се размина. Той мълчеше, беше размазан от пиенето. Сигурно си е мислел, че сънува", добавят съседите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1840 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини