Задържаха още трима от бандата на Главестия

  • 20 август 2014 17:06

  • 2004
  • 0
Задържаха още трима от бандата на Главестия
©

Полицията задържа трима мъже, участници в организирана престъпна група в Козлодуй, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Враца.

Операцията е във връзка с продължаващата работа по цялостното документиране и доказване на престъпната дейност на групата, неутрализираната от ГДКП под ръководството на Специализираната прокуратура. Трима мъже, участници в организирана престъпна група с лидер А.П. - Главестия са задържани в град Козлодуй при проведена полицейска акция от служители на ГД” Криминална полиция”. Операцията е във връзка с продължаващата работа по цялостното документиране и доказване на престъпната дейност на неутрализираната от ГДКП под ръководството на Специализираната прокуратура на 11 август организирана група, извършила тежки криминални престъпления на територията на област Враца и страната.

В хода на проведените допълнителни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия са събрани доказателства за престъпната дейност на криминално проявените В.Д. на 34 години, Д.Д. на 32-години и Ц.Д. на 36 години, и тримата от град Козлодуй, известни с прозвището Мишките. Срещу тях са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група. Задържани са за срок до 72 часа. Продължава работата по цялостното документиране на престъпната дейност на групата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2004 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини