Страхил Ангелов: Няма скандали в БСП при реденето на листите

  • 20 август 2014 09:07

  • 1923
  • 2
Страхил Ангелов: Няма скандали в БСП при реденето на листите
©

"Няма скандали в БСП при реденето на листите за предстоящите избори”, каза в „Здравей, България” по Нова телевизия Страхил Ангелов.

По думите му обаче в партията, винаги когато се редят листи, има обидени и недооценени. „Малко са народните представители – само 240”, е неговото обяснение.

Попитан кой реди листите Ангелов отговори, че явно това не са структурите. „Ако Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, не бъде депутат, не знам какъв ще е проблемът. Аз съм на последно място и може би няма да бъда депутат, но за мен това не е проблем”, коментира той. По думите му хората трябва да кажат кой да оглави листите.

„Няма криза в БСП, но явно има криза във взаимоотношенията ни”, смята Ангелов.

Той отхвърли възможността да е наказан заради критиките си към ръководството и затова да е на последно място в листите. „Сигурно аз съм грешен”, заяви той.

Според него трябва да има състезание между хората в партията, но то не трябва да е за сметка на останалите кандидати. „Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно пое партията в труден момент и трябва да му се помогне, а не да му забием нож в гърба. Ще работя за БСП”, категоричен беше Ангелов.

Той обаче е очаквал новият председател на БСП да направи повече промени, а като че ли листите си остават същите. „Има хора, които са в листите 6-7 път. Това е четвърт век. Дори и гений да си за толкова много години в политиката се амортизираш и хората спират да те слушат. Например Янаки Стоилов”, аргументира се Ангелов.

По думите му проблемът в България е, че хората не им вярват. „Пропастта между думи и дела стана много дълбока и не знам как ще я преодолеем. Лошо е за България”, каза той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1923 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.20 | 20:57

2
4ERVENITE KLOUNI !!!

2014.08.20 | 20:57

1
Мръсна червена сган!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини