Съдят Люси Иларионов

  • 20 август 2014 08:16

  • 6927
  • 3
Съдят Люси Иларионов
©

Певецът и режисьор на чалга клипове Люси Иларионов е попаднал под сериозен съдебен обстрел от няколко групи природозащитници, съобщи "Всеки ден".

Пред репортер на изданието един от ветеринарите на столичния зоопарк обяснил, че вече има заведени няколко иска на природолюбители срещу дебеланкото, свързани с неправомерното използване на животни в клиповете му.

Оказва се, че за да "събере очите" на феновете и да промотира протежето си и любовница Ани Хоанг, Иларионов използвал бозайници и влечуги, без да има необходимия за това лиценз. И не само това - Люси взимал тварите кажи-речи на аванта, без да плаща, а после се правел на ударен.

"То не бяха коне, змии, камили... всичко по-екзотично, което може да се види в клетките и терариумите на столичния зоопарк. Дори доброволно поехме грижите и транспорта за обитателите на нашата зоологическа градина. Не си мислете, че това са малко пари, защото далеч не е така. Да не говорим, че по закон, ако някое от редките ни животни, които в повечето случаи са защитени видове, се изведе от клетката си, с него задължително трябва да има специалист, който да наблюдава ежеминутно поведението му. И накрая да не ни даде дори част от обещаната сума - ще го гоним до дупка", заканва се един от ветеринарите на столичния зоопарк.

При изпълнението на любимата си Ани Хоанг по време на рождения ден на телевизия „Планета" Люси изкара на сцената в зала 1 на НДК две камили, коне и няколко екзотични питона. В предишните й клипове пък "главен герой" беше маймуна от вида макак. За най-новото й видео Иларионов вече е ангажирал лъвове и тигри, допълва изданието.

Последвайте канала на

Novini.bg
6927 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
FM

2014.08.22 | 18:03

3
Значи АЗ да си гледам Влечугото, което е Майка на децата ми трябва да имам лиценз.
Адвокато

2014.08.22 | 18:03

2
То затова има договори,бе!После по законов ред си търсите сумите, иначе на честна пионерска и пионерите не вярват вече!

2014.08.22 | 18:03

1
Благодарете се, че ви е изял камилата !!!

Добави коментар

Водещи новини