Майка изобрети приложение, с което тийнейджърите се контролират от разстояние

  • 19 август 2014 12:08

  • 2673
  • 0
Майка изобрети приложение, с което тийнейджърите се контролират от разстояние
©

Строга майка сътвори наказващо приложение, което санкционира децата тийнейджъри, ако дръзнат да не се отзоват на майчинско телефонно повикване, пише в. "Метро".

Санкцията се състои в това, че майката може да изключи за цял ден от разстояние мобилните телефони на хлапетата. А когато не могат да ги ползват, те се чувстват като осакатени, пише inews.bg.

Ако непослушните хлапета пожелаят отново да боравят с апаратите си, те трябва да поискат за прошка специална парола от родителя си, за да ги активира отново. 

Приложението е дело на суровата майката Шарън Стандифърд от Хюстън, щата Тексас. На нея й писнало да не отговарят на повикванията й, в момента в който на екрана на детето се изпише нейното име. Именно поради тази причина Шарън сътворила приложението, която ще й позволи в никакъв случай да не бъде пренебрегвана.

За да конструира софтуера, тя прибягнала до услугите на уеб инженери, а и самата тя завършила курсове за приложения. Сега г-жа Стандифърд се хвали, че се отговаря незабавно на всяко нейно телефонно повикване и на всеки неин есемес.

Името на новото приложение е Calls ignore no more.

Novini.bg напомня: От септември ти водиш! #tivodish

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини