Министър Митов няма да сменя дипломати-сътрудници на ДС

  • 18 август 2014 18:09

  • 2119
  • 4
Министър Митов няма да сменя дипломати-сътрудници на ДС
©

Без радикални промени в състава на външното министерство и спрямо организацията на изборите зад граница. Това обяви служебният министър на външните работи Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, по време на представянето на екипа си. Той няма да сменя дипломати, разкрити като сътрудници на ДС, като постоянният секретар и други директори в министерството, назначени от предшественика му Кристиян Вигенин.

Той ще продължи да работи с администрацията на предшественика си Кристиян Вигенин.

Номинацията на Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и подготовката на България за председателството на ЕС през 2018 г. също са сред приоритетите на ведомството в следващите два месеца. Кандидатурата не зависи само от правителството и намекна, че ако не стане, България ще иска икономически ресор.

За нормалното протичане на предсрочните парламентарни избори на 5-ти октомври на сънародниците ни зад граница, ще отговаря зам.-министър Катя Тодорова.

Международният пресцентър тази година ще струва 1.2 млн. лв., което е почти двойно повече от разходите за минали избори. В тази връзка Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, заяви, че в момента тече ревизия на финансовото състояние на министерството.

България не е взимала решение за доставки на оръжие за кюрдите в Ирак и такова запитване до нас не е пристигало, увери министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,. Франция, Германия, Великобритания и Чехия вече са обявили военна помощ за кюрдските сили за сигурност в Ирак, но доставки на оръжие още не са искани от България, каза още Митов.

"Ако има официално запитване, тогава ще трябва да обсъдим въпроса и да видим имаме ли такава възможност и как. Това ни касае пряко, ще имаме проблем с бежански поток. Кризата директно заплашва нашата национална сигурност", коментира още той.

Според служебния външен министър Русия е виновна за дестабилизацията на Украйна.

"Русия носи тежка отговорност за случващото се в Украйна и за дестабилизацията на Украйна, но също така е необходимо и Киев, когато обсъжда санкции и мерки срещу Русия, да ги координира със своите европейски партньори поради простата причина, че това може да създаде големи проблеми за нас", смята Митов.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2119 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.08.19 | 18:14

4
Служебното правителство и тия соросоидни пичлемета в него са доказателство , че НЕЗАБАВНО ВОЛЕН ТРЯБВА да заеме ПРЕМИЕРСКИЯ ПОСТ !!! АТАКА НА ВЛАСТ !!! Иначе БЪЛГАРИЯ ПРИКЛЮЧВА !

2014.08.19 | 18:14

3
За пореден път се убеждавам , че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО АТАКА трябва да е на власт , ако искаме да оцелеем ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР ! ТОВА Е ! НЯМА ДРУГ ИЗХОД !Останалото е АГОНИЯ за българите !

2014.08.19 | 18:13

1
VOLEN V LUDNICATA STANIHEV I DOGAN GOSPODARITE MU V ZATVORA TOVA E SPASENIETI DRUGOTO E AGONIIA ZA NARODA
AJ4A

2014.08.19 | 18:14

2
Тези, чийто имена си споменал, нямаше да бъдат забелязвани дори докато се разхождат по улиците ако не бяха хилядите ОЛИГОФРЕНИ, които гласуват на избори. И докато има хиляди, че даже милиони олигофрени, дори тия да ги заключиш през девет планини в десета, други тях подобни карикатури ще се появят!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини