Люси Дяковска с апартамент за 1 млн. лева

  • 18 август 2014 08:49

  • 8466
  • 3
Люси Дяковска с апартамент за 1 млн. лева
©

Шикозен апартамент за чудо и приказ в централната част на Берлин притежава поп певицата Люси Дяковска, пише "Всеки ден".

Имотът е повече от баровски, тъй като се намира на централната столична улица "Шитценщрасе" и макар да е в сграда, строена през 50-те години на миналия век, то строителството е отлично, констатират брокери.

С апетитния имот известната у нас и в Германия певица се сдобила през 2008 г. След като банковата й сметка се напълнила с милиони от турнета и продажби на албуми на групата й "Ноу ейнджълс", нашенката съвсем предвидливо решила да вложи парите си в нещо стойностно. Дяковска наела популярна брокерска фирма, която дълго време й търсила имот и най-накрая й предложила жилището в централната част на Берлин. Къдрокосата певица първоначално не искала да живее в шумната част на града, но предвид самотния й статус, липса на кола, мъж, деца, тя преценила, че в крайна сметка широкият център й е най-удобен и комуникативен.

Плевенчанката броила за имота 570 000 евро, които взела от спестяванията си. Жилището се намира на втория етаж в масивна сграда с близо 3-метрови тавани. Апартаментът е 160 квадрата, включвайки огромна дневна, кухня, две спални, две тераси, килер, баня и тоалетна поотделно - западно изложение.

Макар Дяковска да влязла в завършения до ключ апартамент, то с двете си ръце впоследствие тя почти преремонтирала всичко. Популярната изпълнителка е известна със страстта си да върши ремонтни дейности по дома си, заради което напълно сама променила цялостната визия на имота.

През последните 3 години Люси все по-активно живее в столицата, но въпреки това от време на време пътува до Берлин. Музикантката обаче категорично отказва да отдава под наем германския си имот, напук на рентата, която може да печели месечно от него. Тя не искала никой да се въргаля в леглото й, а и била сигурна, че някой ден отново ще хвърли котва в Берлин.

Novini.bg напомня: От септември ти водиш!#tivodish

Последвайте канала на

Novini.bg
8466 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ДГ

2014.08.21 | 00:51

3
Ами, като работи ще може- поздравления!
Валентин

2014.08.21 | 00:51

2
Голяма работа има купува.

2014.08.20 | 14:41

1
Ам чи като иска и за 5 милиона да има. Мен ко ма е*е чи да не ги е крала баща!

Добави коментар

Водещи новини