Бойко Борисов: На БСП им се управлява – хем не могат, хем искат

  • 17 август 2014 14:52

  • 7261
  • 165
Бойко Борисов: На БСП им се управлява – хем не могат, хем искат
©

На БСП им се управлява – хем не могат, хем искат. Това каза пред журналисти и пред над 150 членове и симпатизанти на ГЕРБ в Горно Кирково, област Кърджали, председателят на партията Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

Гражданите благодариха на Борисов за ремонта на водоема, за който партията е отпуснала 25 хиляди лева от субсидията си. „Парите за моите билбордове са дадени за водоеми”, подчерта Борисов. Жителите на Кирково бяха категорични, че по времето на управлението на ГЕРБ регионът тъкмо е започнал да получава евросредства, а правителството на БСП и ДПС са ги спрели. „За 4 години сме правили от водоеми до проходи, а преди пет години нямаше нищо”, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

До този момент ГЕРБ и ДПС са партиите, където има най-много български мюсюлмани. След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани. Това каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на откриването на новоизградената спортна площадка в село Припек, Община Джебел, на стойност 45 000 лева, които са дарени от партията.

„Сега в нашите области, където има предимно смесено население, издирваме всичко, което е образовано с добра репутация и ще му дадем път да се развива. Като имаш 121 депутати, не могат да ти извиват ръцете, кой какъв да бъде. Като не спечелим изборите, оставаме опозиция. Тогава пак отиват на Орлов мост, целиват се и продължават със същия този успех нататък. Като изчакаме да минат изборите, имаме 2 опции: или управляваме стабилно, или не участваме в каквито и да били такива коалиции с пазарлък”, обясни Борисов.

По думите му, бившият президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е казал, че в Германия били направили коалиция и тя била бетон, обаче „широката коалиция се управлява от първата партия, от Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се вече трети мандат”. И всички казват, че това е коалицията на Меркел, а не на социалдемократите – просто там хората си знаят мястото и избират стабилността, подчерта той.

По отношение на болестта „син език”, Борисов я определи като жестока и че не е направена никаква превенция, за да не влезе на територията на страната болестта. „Така че поздравете Коалиция за България с всичките им коалиционни партньори и с всичките им сладури от Орлов мост, където бяха докарали от провинцията да правят митинг заедно, защото не може коалицията да събере хора да ни се противопостави”, обясни той. „Въобще не мога да схвана тази Коалиция за България. Аз пия кафе, родопски чай, не се целивам по Орлов мост като Станишев и Местан. Тези, където се целиваха явно са много ревниви. Да ходят да се целиват пак, ние нямаме нужда”, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Какъв играч съм аз – хората определят. Сътрудничество може да се прави с всички партии и е задължително да се прави с всички партии. Изборите не са нещо, което да разделя хората. Управляваме сами, но разбира се, там, където има възможност, винаги сме работили в коалиция, където имаме с Реформаторския блок мнозинство в Общинския съвет. Помните и в София „Синята коалиция” колко остро се изказва за Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, сега започнаха да я харесват. Аз никога не съм си менил мнението по тяхно отношение и винаги съм казвал, че им пожелавам успех”, обясни Борисов.

„Оттам нататък коментарите им са дори обидни на момент като се има предвид успехите им, които са пожънали. Те се радват на един евродепутат, ние на 6. Само бих им препоръчал да се държат по-уважително, защото е много лошо да лижеш там, където плюеш”, допълни Борисов. По думите му, българските мюсюлмани трябва да са мост между партиите, да са тези, които създават усещането за стабилност, за невъзвратимост в етническия модел, като оттам нататък всяка партия се състезава за максимален брой гласове. „Всички хора са на гурбет, защото години наред държавата не работи, а само се занимава с политика и всеки се определя за вожд. Много се обидиха реформаторите за „драгалевския вожд”, та чак ме пратиха при царя. Преди десетина години, когато царят дойде, ако беше направена тогава коалиция между СДС с Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и царя, България щеше да е съвсем различна до момента”, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
7261 165

Свързани новини

Коментари 165

Добави коментар
НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ воленуглу ФЕСА

2014.08.20 | 11:43

165
САМО ГЕРБ И ГЕНЕРАЛА ТАМ Е ИСТИНАТА БЪЛГАРI ВИДЯХМЕ бкп И атакларъ КАВО НАПРАВИХА ЗА ЕДНА ГОДИНА

2014.08.18 | 14:08

130
Видяхме какво направи престъпното управление на герб 1,5 милиарда от НЗОК ОТКРАДНАТАИ 4,5 млрд. от фискалния резерв откраднати

2014.08.20 | 11:42

164
Ръководствата и на БСП , и на ГЕРБ са ДВЕ БАНДИ бивши комунисти ! КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ ! БАНДИТИ с БЕЛИ ЯКИЧКИ ! ПРЕДАТЕЛИ и ЧУЖДИ СЛУГИ ! Заради тях БЪЛГАРИЯ умира и заприлича на пустиня ! САМО ВОЛЕН и АТАКА !
бай Мурад сюнетчията

2014.08.19 | 23:24

163
....."До този момент ГЕРБ и ДПС са партиите, където има най-много български мюсюлмани.".... Тъй, тъй Бойко ефенди, ашколсун мойто момче! Само ти остана да минеш при мене, ако не си ходил вече при някой колега.

2014.08.19 | 00:33

162
Къде си бе , п,утко герберастка миризлива ? Научи ли го наизуст , тъпоглавецо тиквен ?! САМО ВОЛЕН и АТАКА ! САМО ТАШЕВА ! СУПЕР СА ! ПОБЕДА !
Още малко

2014.08.19 | 00:32

161
С нетърпение очаквам изборите не защото ще дойде нещо по-добро а защото Атака и болния и лидер вече няма да ги има.
Аз казах

2014.08.18 | 19:08

157
Борисов обеща минимум 10 заместник министри мюсюлмани. Най-после лъсна истинската му същност!!! Никога повече ГЕРБ !!!! Писна ми турски мекерета да ни управляват !!!
AJ4A

2014.08.19 | 00:32

160
Българската политическа класа ОТЧАЯНО СЕ НУЖДАЕ ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ, КОИТО ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИТЕ, ЧЕ ДА ГИ ЛЕГИТИМИРАТ КАТО ПОЛИТИЦИ ПРЕД СВЕТА, затова усилията са насочени към НАЙ-ПРИМИТИВНИТЕ, НАЙ-МАЛОГРАМОТНИТЕ, а не защото на някой някога му е пукало за мюсюлмани, християни и прочие!!!! Не случайно най-много ченгета от ДС има точно в ДПС, защото електората на ДПС е един от най-примитивните и най-лесно податливите към манипулации, внушения, диктат и прочие НЕдемократични способи за контрол и командване на хората!!!! СПРЕТЕ ДА ДЕЛИТЕ ХОРАТА, ЗАЩОТО МАФИЯТА ИМА НУЖДА ТОЧНО ОТ ЕДИН РАЗЕДИНЕН НАРОД!!!! Да се съберем, да запретнем ръкави и да ИЗХВЪРЛИМ ОТ ВЛАСТТА САМОЗВАНЦИТЕ И ДОСКОРОШНИ ЧЕНГЕТА, НАРЕКЛИ СЕ БЪЛГАРСКА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА!!!!

2014.08.18 | 19:08

159
БОКО МНОГО МИ ПРОСТЕЕ,ЗАЩО ЛИ?
Тиквите

2014.08.18 | 19:08

158
Бойко Тиквата не само сложи феса заедно с чалмата, ами си стана и ибрик.

2014.08.18 | 19:07

156
Борисов, Борисов сега можеше да се возиш на корабчето и да пееш \'\'капитане ,капитане\'\', а те изритаха най-позорно от \'\'А\'\' група \'\'Кой сега до теб заспива Борисов ?!\'\'

2014.08.18 | 16:26

155
За какво да гласувам за тая уродлива и грозна мутра РАПОН БЕЙ Борисов ! Мутромилиционерски идиот ! Ще ми увеличава тока , ще ми влошава живота, ще се прегръща с Ердоган , Доган и Местан , ще ме прави овчар , ще му слушам тъпотиите , ще го гледам как краде с Цветелина , ще си играе мачлетата, ще реже лентички , ще ме срами пред света , защото е простак !Бах ти управлението ! Ай сиктир !!! САМО ВОЛЕН !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини