Диляна Попова: Не държа да бъда харесвана, искам да бъда разбрана

  • 16 август 2014 08:44

  • 7822
  • 12
Диляна Попова: Не държа да бъда харесвана, искам да бъда разбрана
©

Само за няколко месеца от добро момиче топ моделът и актриса Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град се превърна в най-хулената дама в родния шоубизнес. Причината: извънбрачният й любовен роман с Асен Блатечки, който бе старателно крит две години, а едва преди месеци дойде като гръм от ясно небе новината, че двойката очаква дете.

Тази вест разгневи хиляди моралисти, които упрекнаха Попова, че не само е тръгнала с женен мъж, който има дете, но е и на път да даде нов живот, плод от забранената им любов. Красавицата обаче се опитва да не взима навътре всички обиди, които избълваха срещу нея по форумите в интернет. Недоумява... странно й е четейки, че е „скрила бременността си от Блатечки, за да не я накара да направи аборт”. А всъщност истината била, че двамата съзнателно предприели тази сериозна крачка. „Не мисля, че нещо съм откраднала. Не бих дала живот по този начин. Намирам се в деликатна ситуация, в която аз, като всички останали в нея, се боря и опитвам да науча нещо. Не спирам да се чудя наистина ли изглеждам като жена, която би направила всичко, за да постигне целите си. Детето ми е направено с любов и желание", категорична е несправедливо обвинената Диляна. Сега се е съсредоточила изцяло върху най-важната си роля в живота – тази на майка. Усамотила се е на родното Черноморие, като е избрала място далеч от тълпите курортисти. Иска да е далеч от нахалните погледи на зяпачи и разни моралисти, които ще я сочат с пръст. Въпреки напредналата бременност – очаква се да роди около рождения си ден - 24 септември, брюнетката се справя успешно със задачите от амплоато й на моден дизайнер. „Бях за няколко дни в София, заради ангажимент свързан с ателието ми. Не ми пречи да създавам нови тоалети, а неотдавна вдъхновена от бременността си създадох цяла колекция с мода за бебета. Тя включва около десет модела и я кръстих Baby Angel. Ще обличам и моето дете с тях”, разказа пред „Монитор” бъдещата майка.

Спомня си, когато била малка как нейната й пожелала да има дъщеричка. Днес предстои да роди първата си рожба и тя ще е момче. „Навремето като се инатях и правех проблеми, майка ми казваше: Пожелавам ти да имаш момиче, за да видиш какво е”. И се бях настроила, че ще е момиче. Сега ми е странно, че ще гледам момче”, спомня си актрисата пред списание „Ева”. „Като малка мразех момчетата, защото многократно съм виждала как убиват животни, целят ги с фунийки с карфици, палят ги живи... Повечето момчета са изродчета като малки”, допълва Диляна, която с годините е променила опърничавия си характер. На въпроса, защо е решила Асен Блатечки да бъде бащата на детето й, манекенката не може да даде конкретен отговор. Определя го като усещане, като животински инстинкт, който й казал, че е време да създаде потомство и това е мъжкият, на който можеш да се довериш, с когото изпитваш спокойствие. „Имам силно развито чувство за справедливост и се стремя да не преча на другите, но ми се струва, че това е като да ходиш по една много тънка линия. Понякога се оказва невъзможно да запазиш равновесие, а при всяко залитане има наранени. Силно вярвам, че всеки от нас е длъжен да защитава, отстоява и да се бори за собственото си щастие, за любовта си. Любовта е пълноценна, когато има взаимност. Не държа да бъда харесвана, искам да бъда разбрана”, категорична е 32-годишната дама.

Моделът признава, че преди години е изпитвала комплекси, които са й пречили, но и са я задържали здраво стъпила на земята. Според Попова, най- силно тя е страдала от това, че е имала моменти, в които не е вярвала в себе си и не се е намирала за атрактивна. Затова понякога се чуди как може да я определят като „пожар”. „Не разбирам в какъв контекст ползват думата, най-вероятно ceксуален! За мен сексът е любов. Така или иначе, не съм длъжна на никого да се обяснявам, но никога не съм правила безразборен секс. Не ме обиждат с това. Хората, които ме почитат, знаят за какво става въпрос и изобщо не ме интересува какво говорят останалите”, твърди една от най-прелестните жени в родния шоубизнес.

Novini.bg напомня: От септември ти водиш!#tivodish
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7822 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2017.01.26 | 18:15

12
ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА БЪДЕ ХАРЕСВАНА, АМА РАЗБРАНА.....

2017.01.26 | 18:15

11
Една жена я харесваш само ако не я разбираш, като я разбереш си губи чара и става събеседник.

2017.01.26 | 18:15

10
Жената като каже, че не я разбираш значи или иска да ти говори глупости или нещо да и купиш. Има и изключения от правилото, но не може да разчиташ че ще срещнеш такова.

2016.01.14 | 04:08

3
Предпочитам жена, която иска да бъде е@ана.

2017.01.26 | 18:15

9
Всяка жена иска така да бъде e@бана, че да разбере.
FM

2017.01.26 | 18:15

8
Нортиша от сем. Адамс.
BRD

2017.01.26 | 18:15

7
Много си е готина жената.Ко ривете.

2017.01.26 | 18:14

6
Тази е хубава българка, която скоро ще става и за любовница! До сега тя беше ''бройка''. Това е задължително за успех! Щом е проумяла разликата от е-на и разбрана, ще цени повече живота след секса!
Великия

2017.01.26 | 18:14

5
Всяка жена под това да е разбрана има предвид " да е добре на.бана ":...
еи!

2016.01.14 | 04:08

4
Като не иска да е обект на внимание защо само се явява с разни интервюта по телевизии и вестници? Няма оправдание за такива жени набелязали си женени мъже, макар че и за мъжете няма оправдание! Сякъш свободните свършиха!!! Но за жалост това получихме от демокрацията-свободия, семейството вече не еценност , никой не се възхищава от здравото семейство и хората с висок морал. Точно обратното е изкачиха на пиадестал какви ли не боклуци.
една

2016.01.14 | 04:07

2
ОСТАВЕТЕ ЖЕНАТА НА МИРА! АКО СТАВА ВЪПРОС, БЛАТЕЧКИ НЯМА БРАК С МАЙКАТА НА ДЕТЕТО СИ! ПО ВАШАТА ЛОГИКА, ТОЙ НЕ Е ОБВЪРЗАН!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини