Коларова: Учебната година ще започне нормално и в пострадалите от бедствия райони

  • 15 август 2014 15:15

  • 1142
  • 4
Коларова: Учебната година ще започне нормално и в пострадалите от бедствия райони
© Булфото

Министърът на образованието Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски заяви, че учебната година ще започне навреме навсякъде, включително в пострадалите от бедствия райони. Коларова посети две училища във варненския квартал "Аспарухово" и се запозна с ремонтните дейности след наводнението.

Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски каза, че в бюджета няма никакви резерви, но до седмица ще стане ясно откъде ще се намерят допълнителни средства за пострадалите от бедствията учебни заведения. Тя коментира ремонта на училищата в Мизия. "В момента, например, в Мизия имаме проблем с учебниците, който вече решихме, защото така се оказало, че в основното училище те са били складирани на първия етаж. Повече от три метра е било наводнено. В основното училище е хубаво, защото там е теракот. Така че там нямаме проблеми, в професионалното, което е в Мизия, вече ще имаме проблем. Навсякъде е направена оценка и е поет ангажимент и от директорите на училищата и от регионалните инспекторати, че ще започне нормално учебният процес", заяви Коларова, цитирана от БНР.

Образователният министър каза още, че трябва социални работници да проверят на място какви са условията в домовете на учениците в пострадалите райони, защото и това е важно за учебния процес.

Novini.bg напомня: От септември ти водиш!#tivodish

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1142 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.08.15 | 18:48

4
Трима зам.министри за нема и два месеца управление.Срамота и безумие.

2014.08.15 | 18:48

3
КОЙ ти назначи невзрачника Валери Младенов от червения и корумпиран Технически университет за заместник министър? КОЙ КОЙ?

2014.08.15 | 16:46

2
със или без министър учебната година ще започне

2014.08.15 | 16:45

1
Герберска мастия,добре ти заплатиха за хвалебствията.

Добави коментар

Водещи новини