Йога от извора: Д-р Аман Соод

  • 12 август 2014 12:31

  • 2028
  • 1
Йога от извора: Д-р Аман Соод
©

Рядко срещаме по пътя си хора, които са в пълна хармония със себе си. Ако трябва да бъда честна, познавам двама такива, с които животът ми ме срещна по неочакван начин в последната една година. Тези хора ти се усмихват без усилие, имат желание да ти помогнат във всичко, присъстват в разговора ви живо и енергично, искат да изслушат проблемите ти и имат непоклатима аура.

Именно такъв е и удивителният д-р Аман Соод, за когото ще ви разкажа днес. Необикновеният йога гуру притежава магистърска и докторска степен по йога. Преподавал е курсове по йога в Тайланд, Хонг Конг и Русия. Вероятно се чудите какво ли го е накарало да остане в България? Отговорът, разбира се, е любовта.

По време на курс по йога той се запознава с българка, която успява да спечели сърцето му и ето, че с негова помощ автентичната Индия се разпростира и по нашите ширини, вече почти три години. Аман не знае български и контактът с него става посредством английски, което прави още по-забавни думичките „айде“ и „да“, които той неминуемо споменава по време на една йога сесия.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2028 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Вили

2014.11.06 | 15:42

1
Много се лъжете..... Този е голям измамник! Пазете се хора!!!

Добави коментар

Водещи новини