Повдигат обвинение на мъжа, залял с боя приятелката си

  • 12 август 2014 11:58

  • 1933
  • 1
Повдигат обвинение на мъжа, залял с боя приятелката си
©

Районната прокуратура в Пловдив е образувала дело за хулиганство срещу 28-годишния Петър Бакалски, който заля с блажна боя бившата си приятелка. След това той направи видеозапис и го качи в интернет, съобщи Дарик.

Пред съда ще застанат и двамата му приятели, които не само му помагали, но и искрено са се забавлявали през цялото време. Възможно е те да се отърват с административно наказание. Ако съдът прецени, че е налице особена дързост при извършване на престъпния акт, Петър може да получи до пет години лишаване от свобода.

Престъплението можеше да мине незабелязано, ако не беше реакцията в социалните мрежи. Едва след обществения натиск прокуратурата се самосезира.

Магистратите ще решат дали извършителите да понесат отговорност за изливането на боята, или и излагането на жертвата на публичен позор чрез публикуването на видеозаписа. Кадрите бяха показани и по няколко телевизии, което разпространява ефекта още повече.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1933 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
todor

2014.08.18 | 13:42

1
toq she leji 5 godini shoto nakazal Kurvata a, onq deto otrepal nekoi go puskat v domashen arest ili uslovno... E basyy...

Добави коментар

Водещи новини