Почва пълна ревизия на доходите на Цар Киро

  • 25 септември 2011 12:09

  • 9459
  • 35
Почва пълна ревизия на доходите на Цар Киро
©

Главният прокурор е разпоредил проверка на доходите на физическото лице Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от, това каза окръжният прокурор на Пловдив Иван Даскалов на пресконференция, съобщи Радио „Фокус”.

Ще бъде направена пълна ревизия на доходите му като физическо лице. Разпространена е петиция в държавните институции по този въпрос. Самият Кирил Рашков в момента е на разположение на полицията, заедно със своите близки. В момента няма неприключена жалба срещу ромския бос, каза Даскалов.

Някои от жалбите са приключили с внесени в съда обвинителни актове. Повечето от тези жалби касаят дейността на хората около Рашков, каза Даскалов. Има двустранна жалба, която е подадена преди трагичното събитие, при което загина 19-годишният Ангел Петров, и тя е приобщена към досъдебното производство.

Лицата, които са подали жалбата, са били повикани и са им били съставени предупредителни протоколи. Все още се обследва връзката между причинителя на катастрофата – шофьора на буса, който снощи бе заловен, и внука на Цар Киро. Все още не са приключили разпитите. За това – дали има поръчител на извършеното деяние – катастрофата също се разследва в рамките на досъдебното производство.

Полицията в никакъв случай няма да толерира нарушаване на обществения ред, каза Калин Георгиев. Въпреки че тълпата е крещяла снощи „кого пазите”, може да се каже с категоричност, че МВР е пазило обществения ред. Калин Георгиев благодари за действията на колегите си, които балансирано не са допуснали загуба на повече човешки животи, за да не бъде организирано поредното погребение.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9459 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
mm

2015.04.22 | 14:34

34
МАЗЕН МАНГАЛ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО!

2015.04.22 | 14:34

35
Da ama ne se znae na kolko prokurori i sudii e postroil vili???

2015.04.22 | 14:34

33
e tova kopele ako go vida jiv shte go odera i shte ti izboda ochite s prusti kopele shte vidish kakvo e bulgarski shamar i shte lejish na kolene kupel 8 miliona dushi bulgarsko obshtestvo iska tvoqta smyrt momchenceeeeeeeee ti si myrtvec kopele cherveiite iskat da te izqdut 4akat te
Dead

2015.04.22 | 14:33

32
Властта пак се сети да прави проверки след поредното убийство.... Е така е в България ,трябва някой да бъде убит,че уж да се предприемат мерки за замазване на очите.Дано този път българина не остане доволен само с изказването правим проверка,ами да иска прозрачност и да потърси сметка когато тоя мазен циганин се окаже чист.Сигурен съм,че след проверката ще се окаже чист и парите уж ще са му легални.Айде бе ....

2015.04.22 | 14:32

31
...Въпреки че тълпата е крещяла снощи „кого пазите”... Въпросът е защо ги пазите тези долно мангали особено е тоя циганин черен , кюмур ?? Пуснете ги да му извадят скалпа на тоя мръсен педал и да ги видя тия сапунчета дали ще смеят да гъкнат повече ?

2015.04.22 | 14:32

30
8 милиона души българско общество иста незабажно дисциплинарно уволнение на всички прокурори ,садии и всики които получават заплати от нас българските данекопладци.От днес да се считат за дисциплинарно уволнени от Нас.Поради провала за влизане на БЪЛГАРИЯ в ШЕНГЕН.Поради защитаване на престъпноста с неадекватни присади и защита на интереси на турция и цингите.Те са турци с български имена.8 милиона души българско общество ги присажда за ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИ.
ама МАЙТАП!

2015.04.22 | 14:31

29
Нещо им се дръпна говното на управленците и се опитват за замажат очите на ХОРАТА!Отдавна циганскя барон си е направил сметки в странство и след няколко дни ще ВАЗИРА!Това са пред-изборни пунтамарщини и който им повярва, е за пореден пт КАРАБЪЛЪК!

2015.04.22 | 14:31

28
Отивам да си купя бата ! Омръзна ми да гледам как мангал направил това , направил онова.Вече почвам да ги чупя , омръзна ми ! Само така ще се оправят нещата !!! Всеки направил същото е спомогнал за оправянето на държавата! Моля да разпространите това съобщение за да разберат всички , а не да стоим и да бездействаме.
valo

2015.04.22 | 14:30

27
баси управниците,щяла да започне пълна ревизия на киро -циганина,маля стига с това цар Киро, той си е един циганин,трябваше ли да стане това ,че да се сетите за ревизия,забелязвате ли ,когато стане нещо те тогава реагират,е затова сме на това положение ,защото управниците ни са пълни малоумници,не виждат по далече от носа си,тъпи тъпи малоумници
DA

2015.04.22 | 14:30

26
DA SE OBESI!!A KOSTUMA DA SE OBEZPARAZITI
филибето

2015.04.22 | 14:29

25
Абе нещо не се чуват гласовете на кандидат-кметовете на П-в!Нека да да се изкажат ПРЕДИЗБОРНО по тоя ЕКШЪН,а не само да се събират на площада с оная от БТВ!Доколкото си спомням бе даден микрофона и на едно JIBSI--КарагъоЗов ли беше,или нещо подобно?Бая джвакаше мангала,бая ефирно време отне!

Добави коментар

Водещи новини