Борисов: Всеки ден зад мен остават по 20-30 км. нови пътища

  • 24 септември 2011 21:25

  • 3210
  • 32
Борисов: Всеки ден зад мен остават по 20-30 км. нови пътища
© Булфото

Всеки ден зад мен остават по 20-30 км. нови пътища и се строят шест магистрали, една е готова. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г при откриването на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Летния театър на Бургас.

„Винаги ми е свито и притеснено, когато се изправям на партийни мероприятия. Благодаря на Цветанов, че се грижи за партията и всичко това е възможно да се случи като реализация”, започна Борисов обръщението си към хората в Бургас. Трябва да стане инфраструктурата, трябва да станат пречиствателните станции, обясни приоритетите той.

„22 години говориха за приоритета туризъм, включително и този регион – пък магистрали нямаше, строят се, църква нямаше, прави се, Морската градина е прекрасна”, каза Борисов. Той посочи, че се работи много усилено за създаването на пречиствателни станции по Южното Черноморие. Кметовете и общинските съвети и на Несебър, и на Созопол помагат много под егидата на ВиК –областно управление и Министерството на екологията.

Полагаме огромни усилия, защото до февруари е крайният срок, за да започнем пречиствателните станции, каза Борисов. Той посочи, че са открити пречиствателни станции на София, Димитровград, Хасково, Стара Загора. „Реките там са абсолютно чисти. Да можем догодина да кажем и същото за Черно море, но сега – не”, коментира Борисов. Той припомни, че във време на криза, когато фалират държави, данъците в страната не са вдигнати.

Той каза, че е много трудно да се постигнат най-ниски данъци, каквито имаме в момента в ЕС, и в същото време се строи повече, отколкото в милиардите излишъци, които отчитаха предишните управляващи. „Опитвам се да се поставя на мястото на всеки един гражданин. Следейки пресата, виждам как само едни от кандидатите, тези на ПП ГЕРБ ги приема канцлера Меркел, утре пътуват за Брюксел. Аз бих прочел между редовете посланията на Европа. Мисля, че за 18 януари ни е първата покана за догодина, още в самото начало от Германия”, посочи още министър-председателят.

Той припомни във връзка с Шенген, какви са били острите реакции от президента на Европейския парламент до правителството на Бавария заради това, че българското правителство си е изпълнило 100% критериите за Шенген. „Два пъти повече се усвояват еврофондовете, 80% от магистралите, пречиствателните станции, административната реформа, по 400 000 на седмица влагаме в образованието, другите 20% трябва да ги заделим от нашите пари.

На 3 млрд. евро инфраструктурни проекти 20% са 600 млн. евро. По две приблизително 1 млрд. и 200 хил. евро трябва да спестим, за да се случат „Тракия”, „Марица”, „Хемус” и всички останали. Или трябва да ги изхарчим, или да ги спестим за да си направим средноевропейска държавата, за да може децата да не въздишат по Запада, защото ние продължаваме на инфраструктура да изглеждаме като Изтока”, каза още премиерът Борисов.

Последвайте канала на

3210 32

Коментари 32

Добави коментар
от кал Иван

2011.12.01 | 22:11

32
Магистралите на Б.Борисов ще улеснят ковчезите на умрелите от немотия Българи ,право в гробищата САМИ да заминават. Под всеки ляв или десен лек завои ще има Магистрални гробища и по закона за инерцията всеки ковчег по допирателната ще заминава направо в магистралното гробище на Бате Боико.Погребалните агенции и те ще фалират. и т.н..... и т. н.........
от кал Иван

2011.12.01 | 22:10

31
Магистралите на Б.Борисов ще улеснят ковчезите на умрелите от немотия Българи ,право в гробищата САМИ да заминават. Под всеки ляв или десен лек завои ще има Магистрални гробища и по закона за инерцията всеки ковчег по допирателната ще заминава направо в магистралното гробище на Бате Боико.Погребалните агенции и те ще фалират. и т.н..... и т. н.........
:)))

2011.09.29 | 11:53

30
Като гледам колко тъпи коментари има, чак не ми се пише. Да подчертая първо, че не съм от Герб и не съм гласувал за тях, най-вече защото Бойко е тъпа мутра. Вие обаче сте кьорави да видите позитивите от политиката на това правителство, искате изкуствено дигане на заплатите и на пенсиите, да се укриват данъци за да не фалира никой и в един момент да станем като гърците. Още от древен Рим, първото нещо което се прави в една държава са пътищата. Не ядете асфалт, а ако дойде някой от вас на власт, дали ще може да дигне разсипана и ограбена България на крака за един мандат ? НЕ !!! Защото в България няма нищо, защото всичко бе разбито от господата комунисти и техните хамелеони като Костов и Царя. Сега като дойдоха едни експерти да си вършат работата вие плюете. И в това правителство има много боклук и простотия, но тези вършат нещо и гледат в дългосрочен план, а българина гледа в краткосрочен, от днес за утре, нямам ли хляб на масата правителството е виновно. Дано останат още поне 2 мандата, може да станем и по нормална и дисциплинирана държава, а колкото до Бойко, той просто да си седи в МВР и да му се забрани да заема такива държавни високи постове, не му стига рутината за там.

2011.09.28 | 11:42

6
Ми 21, проблемът си е в теб - ТЪПИЯТ СИ ТИ! И празната ти ТЪПА смеховка не може да прикрие този факт!

2011.09.28 | 11:43

29
Борисов, всеки ден, гадняр, зад теб остават 20-30 км ЛАЙНА изсрани от безсрамната ти уста! Ти си един долен, фалшив подляр, който скоро света не е напълзял! Гадино, ще видиш ти!!!!!

2011.09.28 | 11:43

28
Ха, ха, оставало зад него нещо си!!! № 1 добре го е казал! Борисов, смешен си като, като какво - като 15 годишно селско бостанско плашило, толкова си плитък, плосък, несъстоятелен и изпят, бРАТО! Умитайте се с ГЕРБА веднагически по дяволите!!! Вие, мръсни фалшиви и долнопробни гербари!!

2011.09.28 | 11:43

25
Ауу, що така ще му говориш, бре, не мой така, я ги виж какви са красавчици!! Омни, толку ся дубри, та чак изолираа Холандия и и Финландия от ЕС заради шенгеня наший бре! Да живеу ГРБ!! Много са готини, мноо моат, ама льошо че засега само дуат една мноо горешта суппа! Ккако винаги де. ЛЬОШО- за ГРБ!

2011.09.28 | 11:43

27
ГЕРБАРИ, майната ви!!!
ahmet

2011.09.28 | 11:43

26
БРАВО НА БОЙКО
vanko76

2011.09.28 | 11:43

24
Стига се хвали бе мутро нахална тия пътища,ще се разрушат заради евтините материали с които ги правите за да прибирате пари.Балмите взеха да свършват полека лека
1

2011.09.28 | 11:43

23
ЗАКУПИ ФУТБОЛЕН ЕЕКИП СЕЗОН 11/12 на -- WW W.ORIG INALNI.BE !!
борис боиков

2011.09.28 | 11:43

22
парите ми свършват а работа няма.скоро ще почнем да ядем магистрали боико.не ти искаме гурливите пътища а искаме нормален живот.педерас изборите ги пиши за бегали не си пръскаи парите за купуване на гласове за рекламни афиши за телевизия и така на татък.спести си ги парите и се маи в турция

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини