Касим Дал: Пълен крах за ДПС на изборите

  • 24 септември 2011 19:09

  • 2533
  • 2
Касим Дал: Пълен крах за ДПС на изборите
© Булфото

"Пълен крах за ДПС ще има на тези избори", заяви бившият втори в ДПС Касим Дал в предаването „Карбовски: Директно” по Нова телевизия.

„Началото ще бъде на тези местни избори, но предстои и крахът на парламентарните избори след година-две”, каза той. Според Дал, автобусите с изселници от Турция никога не са решавали изборите.

Той каза още, че ДПС няма да обяви официална подкрепа за някой от кандидатите за президент. Не изключи обаче подкрепата да бъде неофициална. „Ще видите, ДПС няма да реши кого да подкрепи на първи тур. Аз познавам начина на мислене на тези хора и на това ръководство”.

На въпрос защо Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от не се кандидатира за президент Касим Дал отговори: „Страх. Винаги ги е било страх да покажат колко всъщност е влиянието на ДПС. Можеше и друго да направят, да покажат други, спрягаха се имена. Тези хора никога не са заставали пред хората ясно и категорично. Винаги зад пердетата са се решавали нещата”.

„Доган предаде вярата ми в идеала и каузата ДПС. В досието му видях такива неща… а той пред мен се кле, когато излезе досието му, че срещу никого не е донсял. А знаете ли колко съдби е променил, колко майки е разплакал”, каза Дал по адрес на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

На въпрос дали Доган трябва да се извини на някого, бившият втори в партията му заяви: „Той трябва да се скрие от хората”.

Касим Дал коментира и някой от останалите лидери в българското политическо пространство. Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - той определи като „убиецът на дясното”, а Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като „другата страна на монетата”.

Последвайте канала на

2533 2

Коментари 2

Добави коментар

2011.10.16 | 22:18

2
Касим Дал, ето казвам ти го, щото никой друг няма да дойде в твойта которка - ГРЕШИШ БАЙНО, И СОКОЛЪТ ПАК ЩЕ ЛЕТИ, а ти си много тъп!
все още българин

2011.09.25 | 01:23

1
Остана и мангал да стане президент,тогава може да свържат нашата държавица с турчалята,а пък ние...буум!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини