Преслава Пейчева и Ясен Велчев с много поп, денс и фънк на морето

  • 07 август 2014 14:43

  • 2185
  • 0
Преслава Пейчева и Ясен Велчев с много поп, денс и фънк на морето
©

На 15 август, петък, лятното настроение в The Lounge Bar, Свети Влас, идва с Преслава Пейчева и Ясен Велчев от група "Те". Талантливата поп певица и изтъкнатият пианист и композитор ще гостуват на елитното заведение по покана на The Lounge Bar и Event Zone.

 Дуото ще изпълни авторски песни и любими хитове, поднесени по един нов и различен начин. Гостите на заведението ще чуят на живо и последния хит на Преслава "Среднощни хора".

За песента си лъчезарната певица казва, че "има лятно настроение и е доста фънки". Текстът и мелодията са на самата Преслава, а аранжиментът, както на всичките й музикални проекти досега, е дело на Ясен Велчев.

"Среднощни хора" бързо стана популярна у нас и в Англия. Там парчето вече се разпространява на български и английски, в оригинал и ремикс.

Преслава Пейчева и Ясен Велчев са популярни не само с неизменното си присъствие на българската музикална сцена, но и с многобройните си телевизионни участия в различни формати. Музикантите са били на една сцена с имена като Incognito, The Brand New Heavies, Джордж Дюк, Джон Лоутън, Лаура Вейн и Боби Кимбъл (Тото).

Начало на събитието е 23 ч. Билети за концерта може да закупите на място на цена от 10 лв.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2185 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини