Кандидат - президентската двойка на ЕНП дари кръв

  • 23 септември 2011 14:52

  • 1747
  • 3
Кандидат - президентската двойка на ЕНП дари кръв
© булфото

Кандидат-президентската двойка на ЕНП Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност и полк. Николай Кисьов откриха предизборната си кампания в Пловдив като дариха кръв.

Започваме кампанията си оттук, защото и двамата сме пловдивчани, защото това е най-толерантният град, каза пред Центъра за трансфузионната хематология Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. Тя подчерта, че за тях са важни най-вече хората, от където по думите й идва и мотото на кампанията им "С грижа и любов към хората". Ние в Единната народна партия правим кампанията по сърце, с усещане за проблемите на хората и решенията за тях, каза още кандидатът за президент. Като военен нямам нищо общо с политиката досега, но съм респектиран от политиката на ЕНП и специално на Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност, която единствена от всички покани човек от армията в кандидат-президентските двойки, допълни полк. Кисьов.

В старта на кампанията се включиха и кандидатите за общински съветници на Единна народна партия за Пловдив. Започнахме с кръводарителна кампания, защото искаме хората да знаят, че ние сме тук, за да даваме, а не да взимаме, подчерта водачът на листата Венцислав Иванов. Кампанията ни няма да е мълчалива, защото ще покажем язвите на обществото и това, че ЕНП може да бъде алтернатива, каза Капон и припомни, че в страната партията й участва в нов политически модел заедно с Касим Дал.

Последвайте канала на

БТА
1747 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
turbo

2011.09.24 | 00:18

3
Който има картинки от дъвки турбо да ми пише на скайп : red.master.ff3 . Обаче търся само от номер 1 до 50 . АКо ги има тях да ми пише и да се разберем :)
V neshtata

2011.09.24 | 00:18

2
ВНИМАНИЕ ОПАСНОСТ ! Опастност от напста от Капонски миндили... Тва животно капон е с чужд небългарски произход. Никой свестен бял човек с изключение на касим даловците не си хвърлил и сушпола върху нея та камо ли да гласува.......
kinesiotapebg.eu

2011.09.24 | 00:18

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Водещи новини