Борисов се сдърпа с Миков на консултациите, Плевнелиев ги усмирява (видео)

  • 01 август 2014 14:05

  • 17869
  • 187
Борисов се сдърпа с Миков на консултациите, Плевнелиев ги усмирява (видео)
©

От трибуната на парламента казах, че ние бихме подкрепили бюджета на Орешарски, което никога не се е случвало. По-голям компромис от това, по-голямо разбиране от това да подкрепим опозицията, от нас не може да се иска.

Това заяви по време на консултациите при държавния глава лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Нашите цифри са много по-тежки, но за да се актуализира бюджетът, вчера Райчинов лично ми заяви, че 200 млн. са абсолютно недостатъчни, през октомври ще са нужни още 300, продължи той.

С една дума ние поехме разбиране, вследствие, на което получихме призиви, че Орешарски е мой премиер, а Чобанов мой министър. Още повече чух колегите от БСП да ми казват Горчиво, възнегодува бившият премиер.

Той благодари на Миков за срещата, но подчерта: „Вкарайте си вашия бюджет на вашето правителство“.

Борисов изрази огорчение за преговорите около „Уестингхаус“ и определи като обидно, че Стойнев и Орешарски не знаят какво се случва с проекта.

Тук обаче Миков не му остана длъжен и двамата преминаха към словесна хватка. Нека да напрегнем администрацията да видим какво сте свършили вие и какво ние, поиска той.

Аз каквото казах, не искам да се преразказва. Ние сме ви поканили, ще имаме възможност да диалогизираме, продължи Миков на висок тон.

По същия начин му отговори и Борисов: „Бях готов да отстъпя, щом не искат, с уважение към вас и всички останали, благодаря за вниманието“.

Тук настана смут, като се намеси, дори президента, помолен от Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно да внесе ред.

Кой си мени позицията, вие не знаете каква позиция имате бе, вие не знаете, че строите ядрен реактор или поток, разяри се лидерът на ГЕРБ.

Последва изказване на ДПС от името на председателя им Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

След него обаче Борисов още повече се възмути под предлог, че ДПС и БСП се подкрепят, като отново подчерта, че без ГЕРБ бюджетите не могат да бъдат актуализирани. „Аз не мога да разбера какво правят Атака, защо не подкрепяха толкова време това правителство, един месец все едно ги няма“, викна той.

Декември месец като дойдат и рейтинговите агенции да оценяват България няма да се размине и от най-тежките сваляния на рейтинг, категоричен бе той.

Той не спря с атаките към парламентарният шеф Миков и лично се обърна към него: „Пребройте се колко депутати ще влязат от БСП и ДПС, г-н Миков, да ги преброите, ако може. Да видим дали ще сте достатъчно“.

Не ме тълкувайте повече, мандатоносителят приключи в оставка, сега отидоха на избори, продължи да се защитава Миков.

Изконсумирайте си конституцията, обърна се към него Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

17869 187

Свързани новини

Коментари 187

Добави коментар
гошо

2014.08.19 | 19:15

187
Странно,но противниците на Боко имат навика да преминават в отвъдното.

2014.08.19 | 19:15

186
НА БОРИСОВ ВСИЧКИ ПАРТИИ СА МУ ВИНОВНИ , САМО ВЕРЕН ОСТАНА ЯНИ ЯНЕВ..

2014.08.19 | 19:15

185
мръсна мутра
Крум Усаински - Крупник

2014.08.19 | 19:15

184
БОКО Е ТЪП И ПРОСТ БАНКЯНСКИ ГЪЗ.ТОВА Е ВИДНО. ЛОШОТО Е ЧЕ ТИЯ КОЙТО ГО ИЗБИРАТ СА ОЩЕ ПО ТЪПИ И ПРОСТИ ГЪЗОВЕ.МАТРИЯЛА КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БОКО СА ОГРАНИЧЕНИ,НЕУСПЕЛИ,ЗЛОБНИ И ЗАВИСТЛИВИ ХОРА…..СЪС НИСКА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ.

2014.08.02 | 23:59

177
БРАВО БОЙКО!!!С ТЕБ СMЕ ГЕНЕРАЛЕ! НИЕ- НОРМАЛНИТЕ ХОРА ТИ ВЯРВАМЕ!!

2014.08.19 | 19:15

183
Ненормалния за ненормалните е нормален.

2014.08.02 | 21:32

171
Вие нормалните от Четвърти километър ли?
Чудомир

2014.08.19 | 19:15

182
БСП са прошляци, вечно говорат за враг, битка и победа. Крали са колкото си искат, затова ги е страх да влезат в разбирателство. ББ ако е крадец, би следвало да влезе в комбина с тях, след като не могат да се разберат, значи той не краде.
osman aga

2014.08.19 | 19:14

181
boko etipa mutra nadogan mu pravi svirki nenormalen tipa mutra
osman aga

2014.08.03 | 21:15

180
vin ot parlamenta hayde zatvora ili pri miso birata bocko tikva buda layno lud pedaras na na dogan mu lapamy iya ste umres layno malko ostan mrazemite doluuuuuuuuuuuuuuuuuu gerbbbbbbbbbb samo bspppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

2014.08.03 | 07:12

179
Събрали се червените и пак искат да прецакат другите ама то два пъти на ГЕРБ ще им дойде много.Какво направи в миналото правителство Станишев като сдаде властта на ГЕРБ ами точно това което се мъчат и сега да направят червените ама номера им няма да мине.ГЕРБ искат да се направи актуализация на бюджета защото по този начин ще има ревизия и ще се разбере в какво състояние оставят държавата.Сега от БСП излизат пак с номера че оставят достатъчно пари и не е нужна актуализация но от ГЕРБ много добре знаят какво се случи първият път и че като се запълнят дупките които БСП са оставили няма да останат никакви пари а после от БСП ще размахват едни листчета в следващото НС с техни извадки и ще ни убеждават че те са оставили достатъчно пари и щом парите не стигат значи ГЕРБ са ги откраднали.Борисов затова е бесен защото знае колко подмолни са БСП-арите и как манипулират хората. В държавата има нужда от пари не само в здравната каса а за изплащане и на заплати и на фирми и на още куп неща то не търпят чакане.Знаем и в какво положение оставят НЕК с дългове от задържане на цените на тока и сега каква буря се очаква да се разрази в тази насока.Изобщо капаните са много така че от БСП да спрат да се правят на свети деви.Те не са нищо друго от едни мошеници и манипулатори които се подготвят пак да управляват и да теглят пари а народа да ги връща.

2014.08.03 | 07:11

178
V malmö balgarskite turci razdavat pari ot imeto na dps zaradi izborite

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини