Започнаха консултациите при президента Росен Плевнелиев (видео)

  • 01 август 2014 13:02

  • 2646
  • 6
Започнаха консултациите при президента Росен Плевнелиев (видео)
©

Започнаха консултациите при президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Пръв пристигна лидерът на България без цензура Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Малко след него пред входа на президентството спря и лимузината на лидера на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Той беше придружен от Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на. Те отказаха коментар.

Лидерът на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно се спря пред журналистите и коментира позицията на партията относно актуализацията на бюджета. Подкрепяме актуализация на бюджета на НЗОК за да се създаде по-голяма сигурност, но не подкрепяме актуализацията на държавния бюджет. Тези консултации са за поддържане на политическия диалог. Това каза председателят на Народното събрание и лидер на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно преди консултациите при президента.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва от Реформаторския блок. Те се спряха, тъй като в този момента се сменяше караула пред президентството. След това влязоха за консултациите с политическите сили.

Стана ясно, че и лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е пристигнал по-рано в президентската администрация.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2646 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.08.02 | 09:49

6
СЪД и ЗАТВОР за ЦЯЛАТА ВЪРХУШКА на ГЕРБ , начело с ТИКВАТА ПРОСТА и ПАЛЯЧОТО МАЛОУМНО ! Организирана ПРЕСТЪПНА ГРУПА ! САМО ВОЛЕН ! САМО ТОЙ МОЖЕ ДА ПОЧИСТИ КОЧИНАТАТА БЪЛГАРИЯ ! ПРЕМИЕР !

2014.08.01 | 21:43

3
Спри се бе човек ....... смешен си

2014.08.01 | 21:43

2
ВОЛЕН ДА ГО ДУХА

2014.08.02 | 09:48

5
До вчера Борисов и Доган се плюеха един-друг, замеряха се с \"фекалии\", правеха се на смъртни врагове. Сега са приятели. Ега ти курвите. Сега ще си ближат един на друг гъзовете в името на бъдещите кражби. От тези изроди нищо добро не може да се очаква.САМО ВОЛЕН !

2014.08.01 | 21:43

4
Атакисти тъпи и да плюете по ГЕРБ няма да си вдигнете % защото той се вдига с работа а народа видя какви ги свърши Сидеров през изминалата година.От джамията с мегафона в коалиция с ДПС и подкрепа на закони и правителство което съсипа държавата.

2014.08.01 | 21:43

1
само капута се върти като обран евреин, усеща че изобщо не му е там мястото.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини