Политолог: Абсурдна е идеята да има министър на изборите

  • 01 август 2014 10:29

  • 1150
  • 4
Политолог: Абсурдна е идеята да има министър на изборите
©

Политологът Димитър Аврамов коментира пред БНР устойчивостта на доверието към партиите.

"Всяка от партиите си има поддръжници. Има общо разочарование, умора. Но, в момента сме в период на застой, безветрие. Това ще се промени. Преди изборите", каза той. По въпроса за необходимостта от актуализация на бюджета на НЗОК Аврамов каза: "Това означава, че той или не е направен както трябва или поредните милиони са изтекли някъде. Това не може да става толкова често. Отиващият си кабинет управляваше слабо редица сектори. От друга страна хората, които работят в системата на здравеопазването, трябва да са малко по-отговорни. Очевидно актуализация е необходима", категоричен беше политологът.

"През миналата година служебното правителството не се справи с нормалното провеждане на изборите. Абсурдна идея е да има министър на изборите. Има си ЦИК. Те трябва да си свършат работата. Само след месец започва предизборната кампания. Българската политика се базира на стереотипи, на слухове. По отношение на ДПС - на тази партия трябва да се гледа като на провален коалиционен партньор. Не зная защо трябва да се гледа по друг начин на тази партия", завърши Аврамов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1150 4

Коментари 4

Добави коментар
MARABA ANADOLSKİ

2014.08.01 | 16:14

4
PİREDLAGAM DAARJAVATA DA SA PİREİMENUVA V KAPUTİSTAN.

2014.08.01 | 16:13

3
Мишо Пияндето е достойно лице на БСП-то. Евала, аферим, ашколсун! Само Болен Доганов Кавалджиев може да му прави конкуренция... и Осата Мая Костинбродска Галева!!!

2014.08.01 | 12:34

1
Чудно по добре пиене отколкото ВЪЗДЪРЖАТЕЛ.

2014.08.01 | 15:44

2
Има си ЦИК ??? Както си имаше ЦИК така и изборите за евродепутат тази година бяха най-купуваните избори въобще, всички видяхте какво става в Бобов дол, автобусите от Турция и сменянето на надзорници в малките населени места и тн.

Добави коментар

Водещи новини