Стана ли ДПС символ на корупция, спориха Пиргова и Радева

  • 01 август 2014 08:03

  • 1865
  • 4
Стана ли ДПС символ на корупция, спориха Пиргова и Радева
©

Трябва в крайна сметка да се решат фундаменталните проблеми на държавата. Наистина ДПС стана символ на, за съжаление, корумпиран, ужасяващ 25-годишен преход.

Това коментира в сутрешния блок на ТВ7 социологът Мира Радева.

От друга страна, по думите й обаче лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в бил прав, че „някак си без тях не се получават нещата“. Българските политици според Радева не могат да избегнат този порочен кръг.

С това обаче не се съгласи политологът Мария Пиргова. „Не можем да говорим така на едро. ДПС винаги е следвала поведението на българските партии, включително корупционните модели, но ги усвоява по-добре“, бяха думите й.

Пиргова се възмути и от поведението на ГЕРБ. „Да не ходиш в парламента, където ти е работата, означава, че не обичаш тази работа“, коментира тя.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г може да си позволи всичко, да сменя мнението си по няколко пъти на ден, но не успя да понесе това, че се прегръща с ДПС, категорична бе Пиргова.

Тя зададе риторичен въпрос защо Борисов не подкрепи в зала собственото си предложение за актуализация на бюджета: „Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не издържа. А социолозите са казали, че рискува изборна победа, ако е в коалиция с ДПС“.

„Ние българите трудно работим заедно и каквото и да направим, излизат критични мнения“, сподели Мария Пиргова.

По отношения на мистерията около състава на бъдещия служебен кабинета Мира Радева коментира спряганото за служебен премиер име на проф. Георги Близнашки. „Ако Близнашки бъде избран за служебен премиер, президентът ще бъде обвинен, тъй като именно Близнашки беше инициатор за набиране на подписка за референдум“, каза тя и поиска мажоритарни избори, за да може всеки лично да си слага името.

Последвайте канала на

1865 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.08.19 | 11:10

4
И защо всячески се мъчат да "оженят" Бойко за ДПС??? Цяла година педерасите комунисти им дадоха гъза си под наем!Сега Бойко бил в коалиция с дпс....

2014.08.19 | 11:10

3
Пиргова е една куха комунистическа тиква която следва опорните точки.

2014.08.19 | 11:10

2
Няма такъв урод като тая пиргова- изключително гнусна, долна и умствено изостанала.
MARABA ANADOLSKİ

2014.08.01 | 14:31

1
KORUPTSİA İMA NAVSYAKADE,İ NE MOJE DA BADE İZKORENENA.TO V KATSATA S MED VSEKİ BARKA, NO E VAJNO KAK SE BARKA-S VARHA HA PALETSA İLİ SAS SHEPİ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини