Хотели предлагат хайвер, иконом и спа за кучетата на гостите си

  • 31 юли 2014 13:32

  • 1085
  • 0
Хотели предлагат хайвер, иконом и спа за кучетата на гостите си
©

Отегчените от всичко богаташи често шашкат персонала на хотелите, където отсядат, с безумни претенции, но някои надхвърлят всякакви граници, като искат домашните им любимци да се възползват от човешки глезотии като лимфен дренаж, разкрасяващи маски за муцуна и други спа процедури, личен иконом и разходки в местен зоопарк за наблюдение на птици. За най-откачените изисквания на собствениците на кучета и котки, когато отсядат в хотел, разказва „Дейли мейл”.

Най-многобройни са странните изисквания на богатите китайци, които настояват за луксозна храна като хайвер за любимците си, неограничено време за игра, която може да е доста шумна и неприятна за гостите в съседните стаи, както и четирикраки гаджета за кучетата си. Американците също не изостават с откачените си изисквания, като собственик поискал подхранваща маска с боровинки за муцуната на кучето си, а друг настоял от хотела да осигурят на котката му разходка за наблюдение на птици в местен зоопарк.

Типично в духа на Острова пък британски богаташ поискал личен иконом за кучето си. Непрекъснато внимание трябвало да се оказва и на котка, отседнала заедно със собственика си в австралийски хотел. Отговорникът по котка трябвало да стои с нея цял ден и непрекъснато да й казва колко е красива.

За да не изостават от конкуренцията, самите хотели също започнаха да предлагат различни глезотии за кучета като по-обикновените са поляна за тренировки на кучета, където работи и професионален треньор, както и басейни специално за лаещите приятели.

По-изчанчените услуги, каквито предлага хотел в Австрия, обаче включват лимфен дренаж за кучета и други процедури за изхвърляне на токсините от тялото.

Проучването, проведено сред хотелите, показа, че 7% от хората биха взели домашния си любимец, когато е възможно. 15% от желаещите да пътуват с кучето или котето си посочват, че биха платили допълнително, за да осигурят удобства на животинчето си като луксозно легло, луксозна храна и фризьорски услуги, пише "Новинар".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1085 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини