Ивелина Христова официално отвърна на нападките за лъжливите SMS-и

  • 31 юли 2014 13:15

  • 8484
  • 1
Ивелина Христова официално отвърна на нападките за лъжливите SMS-и
©

Във връзка с обвиненията, отправени към ясновидката Ивелина Христова, че подвежда хората да изпращат SMS съобщения с въпроси за бъдещето си, самата тя изпрати отговор до редакцията ни под формата на отворено писмо.

В него Христова припомня, че обвиненията идват от страна на фирмата „Тера Комюникейшънс” АД, които всъщност обаче били във връзка с разследване на продажба на амулети от името на ясновидката, без нейно разрешение.

В студиото на предаването „Събуди се“ по Нова телевизия представителите на горепосочената фирма не дадоха конкретна информация по темата, а вместо това показаха заснет видео материал, който няма нищо общо с амулетите, а в него служителите на фирмата показват изпратени от тях SMS-и и получерните мои отговори, пише скандализирано Христова.

В писмото си ясновидката посочва, че договорите й с въпросната фирма датират от 2008 г, като в различни периоди на съвместната им работа тя е използвала няколко юридически лица за уреждане на съвместната им дейност.

С цел реклама „Тера Комюникейшънс” АД са сключвали различни рекламни договори, за което Христова не отхвърля приноса им към нейния успех. Впоследствие обаче тя забелязва системни проблеми с отчетите на трафика и тя прекратява отношенията си с тях.

Христова обаче изрично подчертава, че от заявените 2,40 лв. за SMS всъщност тя е получавал 20%.

Към момента, в който от „Тера Комюникейшънс” АД са заявили публично „каква измамница“ е Христова тя вече работела почти два месеца с друг номер и друг партньор, пише още в писмото си гледачката.

"Предполагам, че никога няма да бъда напълно разбрана. Това, което правя и предлагам на хората, не се измерва в килограм или сантиметри, не се побира в опаковка и няма упътване. Искам да ме допуснат до себе си, затова питам за име и години. Как ми се дава да ги разчитам, няма да изтъквам – отново може да не бъда разбрана от някого", подчертава Ивелина.

"Не познавам всичко за всеки, не се дава всички да узнаят какво ги очаква, може и да не са готови да го чуят. В крайна сметка правилен отговор може да получи този, който наистина вярва и иска да узнае нещо, и разбира се, задава правилните въпроси. За вярата доказателства не се изискват", завършва писмото си Ивелина Христова.

Последвайте канала на

8484 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.28 | 14:27

1
Пак ли тия бе?! то ако не е азис ще са ясновидки ако не са ясновидки ще е евгени минчев ако не е, ще са проститутките от паинер full sheeeet and bulsheet не ви ли омръзна? Нищо ли не остана на тая планета за какво да се пише?

Добави коментар

Водещи новини