Задържаха 24-годишна сводничка

  • 31 юли 2014 11:57

  • 1681
  • 1
Задържаха 24-годишна сводничка
©

Столичанка, занимавала се със сводничество, е задържана при операция на служители от ГД „Криминална полиция”, съобщиха от пресцентъра на МВР. 24-годишната С.В. е задържана в хода на реализирана полицейска операция, проведена на 29 юли от ГДКП, под прякото наблюдение на СРП.

Според събраните при разследването първоначални данни, младата дама е развивала активна легална дейност като пиар на еротичен балет, организирала и водела различни конкурси за красота в дискотеки в София и по черноморските ни курорти, ревюта на еротично бельо и други публични изяви. Паралелно с легалната си дейност, от около година, С.В. започнала да развива и друг доходоносен бизнес – търговия с плът. За набиране на „персонала” тя ползвала контактите си в средите на танцьорки, модели и други. Занаятът се развивал както в страната, така и в чужбина, а цената за предоставяните сексуални услуги варирала в рамките от 600 до 1000 лв.

По случая е образувано досъдебно производство, първоначално С.В. била задържана в рамките на 24 часа, а по-късно й е наложена мярка за неотклонение “парична гаранция”.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1681 1

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.02 | 13:40

1
A svodnicite v parlamenta?Koga?

Добави коментар

Водещи новини