Журналист: Станишев победи БСП и даде властта под аренда на ДПС

  • 31 юли 2014 08:53

  • 1664
  • 3
Журналист: Станишев победи БСП и даде властта под аренда на ДПС
©

Журналисти коментираха в студиото на "Здравей, България” по Нова телевизия актуалните теми в страната като актуализацията на бюджета, КТБ и престрелката между Бареков и Борисов.

"Привърженик съм на това ГЕРБ да не влизат в парламента и да престане да участва в това позорище. Те нямат никаква работа с тези физически лица, защото те не са политици, а назначенци”, заяви журналистът Юлий Москов.

"Правителството никога не е било на БСП, а на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Той победи БСП и даде властта под аренда на ДПС, само че не казва каква аренда е получавал”, коментира още Москов. По думите му държавата е на дъното, а ние сме полегнали на него.

"Нека да кажем кой източи парите на КТБ – Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Най-близкият човек на Цветан Василев е именно той”, допълни Юлий Москов.

"Вижда се, че искат да дадат извънредно на служебното правителство да вземе заем и да си осигури 3 милиарда, с които да спасява една банка”, коментира от своя страна журналистът Иван Бакалов.

"В България много от босовете на мафията произтичат от структурите на МВР. Има едно преливане на престъпност и вече влезе и в политическата власт. Такъв е случаят и с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който идва от СИК”, заяви Бакалов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1664 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
???

2014.07.31 | 17:51

3
Страхотна опорна точка!!! Поздравления др. МОСКОВ! Понеже Станишев не управлява вече БСП следва че БСП е чиста като сълза, а ГЕРБ са мафиоти. А как да си обясним, че за 25 години преход милионерите и милиардерите са лица свързани с БСП/БКП/ и ДС???

2014.07.31 | 16:04

2
Nqma hlqb, q6teb grob
mitko

2014.07.31 | 16:04

1
Няма по-голям зловреден манипулатор от лефскаръ Москов-той трябва да бъде даден под съд,защото той най-сериозно участваше в разграбването на КТБ.Като левскар той,с парцала си 7дни така манипулраше нещата,че деаже децата започнаха да го псуват

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини