DJ Tapesh с парти на Bedroom Beach

  • 30 юли 2014 18:00

  • 1238
  • 0
DJ Tapesh с парти на Bedroom Beach
©

Великият френски модист Кристиян Диор казваше, че иска да прави мода за хора спари. Така се роди висшата мода – Haute couture.

На 8 август в клуб Bedroom Beach в Слънчев бряг тя ще дойде с едноименната вариететна програма “Houte Couture” с нейните авангардни костюми и аксесоари, уникална сценография и декор. Почти като на модно дефиле, макар и без великия Диор.

Макар и без Диор, заедно с красивите и секси балерини от “Houte Couture” неповторима лятна купонджийска емоция ще внесе и германският диджей-ветеран Tapesh с неговия собствен и оригинален музикален стил, шлифован десетилетия наред.

Вечерта на 8 август той ще се развихри на пулта заедно с българския си колега диджей Dimo BG , който е един от резидентите на Bedroom Beach.

Кой е диджей Tapesh?

От съвсем рано притежава изключително развит музикален слух, а в музикално отношение той се оформя в клубовете на баща си в началото на 80-те години на миналия век, където е подложен на въздействието на Kraftwerk и на истинския фънк.

Утвърждава се като диджей с композиции като Reminisce (Get Physical), Feelings (Mobilee), Got To Live (OFF), както и с други тракове, издадени от лейбълите Noir и Defected. Освен като диджей в реномирани клубове в Германия, Бразилия и Холандия, Tapesh работи паралелно върху няколко свои бъдещи проекта – компилация и сингли, както и пълен авторски албум. Тъй като следи отблизо тенденциите в хаус и брейкданс жанровете в Европа, САЩ и Великобритания и изобщо в музикалния свят, продукцията на диджей Tapesh е на много високо професионално ниво. Като всичко, made in Germany.

Последвайте канала на

Novini.bg
1238 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини