Как да пестим на пътешествие в Европа

  • 30 юли 2014 17:03

  • 2062
  • 0
Как да пестим на пътешествие в Европа
©

Планирате пътешествие до някоя европейска дестинация това лято? Ако е така, можем да сме ви полезни с интересни предложения, благодарение на които ще спестите пари.

Лондон – яжте евтино в пъбовете

Ако ви се налага да похапнете в Лондон и нямате излишни пари, можете да се възползвате от промоциите в английските пъбове. Например, за около 7 паунда ще получите две менюта вместо едно.

Париж – планирайте пътешествието си около първата неделя на месеца

Всички музеи в столицата на Франция са с вход свободен в първата неделя от месеца. Сред тях са Лувърът, Музеят на Пикасо, Музеят на Роден и др. Някои музеи пък са безплатни всяка неделя в часовете между 10:00-13:00. 

Барселона – спестете пари с обществения транспорт

Еднократно пътуване в Барселона с метро или автобус струва 1.40 евро. Ако планирате да пътувате често из града, използвайте възможността да си купите карта, която ви позволява да направите 10 пътувания с какъвто транспорт решите да използвате. Картата струва 7.85 евро.

Рим – платете 0 лева за посещение на музея на Ватикана

Не се опитваме да излъжем администрацията на най-популярната атракция във Ватикана. Просто ви информираме, че ако се случи да сте в Рим в последната неделя от месеца, можете да си спестите 15 евро. Именно в този ден входът е свободен. Отидете възможно най-рано през деня!

Дъблин – използвайте промоцията "ранно птиче"

Може да си мислите, че храненето навън е скъпо удоволствие, но благодарение на промоцията „ранно птиче”, това не е така. Възползвайте се от намаленията в часовете между 17:00 и 20:00 часа.

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2062 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини