Производител на сексиграчки търси почасов инженер на оргазми

  • 30 юли 2014 13:17

  • 3240
  • 3
Производител на сексиграчки търси почасов инженер на оргазми
©

Ако все не се чувствате удовлетворени от работата си, може би просто не сте си на мястото. В тази връзка, замисляли ли сте се коя е идеалната професия?! Със сигурност трябва да е някоя, която да ви доставя удоволствие.

Ето ви едно интересно предложение - "инженер на оргазми". Такова вакантно място предлага британска фирма за луксозни мъжки играчки, пише британското издание Metro.

Задълженията на избраника включват изпробване на най-новите продукти върху себе си. Така ще може да коментира качествата им компетентно. Сред иновативните джаджи, на които трябва да бъдат изпитани, са гейвибратор и компактна играчка за онаниране, пише inews.bg.

Офертата предвижда непълен работен ден, а мераклиите трябва да са пълнолетни, разбира се. Очаква се желаещите да са силно мотивирани, а допълнителната екстра е, че ще могат да работят и при домашни условия.

И най-важното – заплащането. Както можете да се досетите, сумата за тези услуги ще е много добра. Освен това господинът, който ще получи поста, ще има възможност доживотно да се снабдява с книжни хигиенни кърпички безплатно. А в случай че офертата ви се е сторила доста примамлива, трябва да знаете, че няма да бъдат връщани и кандидати от чужбина, пише БТА.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3240 3

Коментари 3

Добави коментар
дс

2014.08.15 | 12:35

3
''да се казваш цццц яне''
stroitelstvo

2014.08.15 | 12:35

2
''injenerstvoto procuftiava'' ei
БУТАЧА

2014.08.15 | 12:35

1
ТАМЪН РАБОТА ЗА ДЕСИТО ЧУКАЛОВ

Добави коментар

Водещи новини