Миков: Това НС приключи работата си

  • 30 юли 2014 11:35

  • 2670
  • 3
Миков: Това НС приключи работата си
©

42-то Народно събрание приключва работата си. Всички политически сили са приели този факт. Предстоят ни избори. Следващият парламент трябва да довърши и да даде отговори на доста въпроси, които не бяха довършени в това Народно събрание.

Това обяви пред журналисти в кулоарите на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Той коментира поредното провалено заседание на НС и новината, че ГЕРБ повече няма да влязат в пленарна зала. "Вземете проблемите на тези хора, които са свързани с управлението на отпадъците и изкупуването на скрап. Вземете големия въпрос за земеделските земи в България и подпомагането на дребните, на средните производители. Това са редица въпроси, които ще бъдат в дневния ред на следващото Народно събрание”, посочи Миков.

На въпрос какво си е говорил с председателя на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Миков заяви: „Нека да не коментираме така разговорите, които сме имали на четири очи. БСП имаше принципна и ясна позиция, добре артикулирана, добре защитена в пленарната зала, за което благодаря на парламентарната група. Позиция, почиваща на ясни принципи”, каза Миков. Той подчерта, че ще бъде в парламента, докато Народното събрание заседава. "Докато не бъде разпуснат парламентът, аз ще изпълнявам задълженията си на председател”, уточни Миков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2670 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
o&k

2014.07.30 | 22:20

3
Е тей както е сам в НС такъв купон може да си спретне с приятели мацки и алкохол...А с подходящ Ди джей ще стане неэабравимо...И иэобщо ако не сега-кога друг път?:)
vf

2014.07.30 | 22:20

2
Каквото искаш прави! Истината е, че се осрахте като карпацки мечки барабар с дпс.

2014.07.30 | 22:20

1
И сам войнът е войн. Вземи си ракиика и малко мезе, наздраве.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини