Кейт Мос пристигна пияна на летище и се качи без билет на самолет

  • 30 юли 2014 11:32

  • 3511
  • 2
Кейт Мос пристигна пияна на летище и се качи без билет на самолет
©

Моделката Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е е пристигнала пияна до козирката на летище и е успяла да се качи на самолет от Турция към Лондон без да си е купила билет. Случката се е разиграла в понеделник вечерта на летището на турския югоизточен град Бодрум.

Видимо пияната Мос е искала да се прибере у дома след почивка в местен център за детоксикация. Очевидец разказа за „МейлОнлайн“, че 40-годишната прекарала доста време в разговор с дюти мениджъра, като по думите му, тя се е опитвала да се качи на полет на EasyJet за британската столица без да си купи билет.

Мос е пристигнала на летището в 20:30 часа местно време в понеделник. Тя се е наредила на опашката за полета на EasyJet в 21:00 часа за Лондон.

„Всички бяха на мнение, че тя нямаше билет, но след разговор с мениджъра тя се качи на самолета“, казва очевидец. „Очевидно бе, че Кейт си бе пийнала, защото говореше на висок глас и въобще не се притесняваше, че някой може да я забележи“, добавя той. „Ако аз дойда за полета пиян, въобще нямаше да ме пуснат да се кача, но понеже тя е Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е“, изразява недоволството си пътника.

Полетът на EasyJet бе отложен с два часа и излетя едва в 23:51 часа – два часа и 21 минути по-късно. При това, намирайки се вече на борда, супермоделката и майка на едно дете с радост е разговаряла с всички около нея, без въобще да се притеснява, че бюджетният й полет се забавя.

Някои от пътниците побързаха да се похвалят, че са видели пияната Мос. „Току що кацнах заедно с много пияната Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е“, пише Райян. „Видях пияната Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е на летището“, пише на свой ред Амелия.


Последвайте канала на

Борислава Борисова
3511 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2014.08.02 | 22:47

2
Напила се от срам.
teo

2014.08.02 | 22:43

1
Тоз сбръчка урод, с грозно и безформено тяло и зърна като пъпки.... Отвратително същество, с безумно грозно лице, гнусни съби и наркоманско излъчване. Какво повече; кой го е лансирал тоя изроз цял живот, не знам. Но това е безумие!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини