Две-три имена се спрягат за служебен премиер

  • 30 юли 2014 09:18

  • 2466
  • 0
Две-три имена се спрягат за служебен премиер
© Булфото

Професорът по конституционно право Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска обяви в "Добро утро България!" по TV7, че е дал принципно съгласие на президента да участва в следващия служебен кабинет. Той нито потвърди, нито отрече дали ще оглави кабинета като служебен премиер.

Проф. Близнашки заяви, че президента сам ще прецени, като към момента има 2-3 възможности.

"Има няколко кандидати. Знам, че се оглеждат различни модули, така че нека оставим държавния глава свободно да избере. Две-три имена са на дневен ред. В крайна сметка става въпрос за служебно правителство, което има специфични задачи. Изправени сме и пред усложнения във финансовата сфера. Всички би трябвало да сме в състояние да окажем помощ на едно такова правителство", коментира Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска.

Той отбеляза, че изборите през октомври ще нормализират ситуацията в страната, но трябва да се проведат в спокойна обстановка - без изненади и без костинбродски афери. Затова и в състава на служебното правителство вероятно ще има министър без портфейл, който да е ангажиран изцяло с подготовката им.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2466 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини