Прокуратурата започна работа по сигналите на Бареков, Борисов и Янев

  • 30 юли 2014 09:14

  • 1736
  • 3
Прокуратурата започна работа по сигналите на Бареков, Борисов и Янев
©

На 28 юли 2014 г. е постъпил сигнал до главния прокурор от Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, председател на ПП „България без цензура“, съобщиха от Прокуратурата.

В сигнала се твърди, че на подателя му са били предоставени документи – „архивни извадки от досието“ на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, издадени от „структурни звена на МВР и службите за сигурност“, които съдържат данни за извършени престъпления. Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва е поискал да бъде приет от главния прокурор, за да представи документите, с които разполага. Сигналът е изпратен по компетентност в Софийска градска прокуратура, където е започнала проверка. Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва е призован да се яви в градската прокуратура в 10: 00 ч., в сградата на Градска прокуратура на столичния булевард "Монтевидео", за да предаде тези документи. Едновременно с това, от МВР ще бъдат изискани съответни данни и допълнителна информация.

По повод изявления пред медии на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва за участие на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в „умъртвяване на знакови лица от прехода“, на 28 юли 2014 г. до главния прокурор е постъпила и молба от председателя на ПП „ГЕРБ“. Твърденията на г-н Бареков се оценяват като несъстоятелни и се отправя се искане да бъде извършена незабавна проверка и резултатите от нея да бъдат огласени публично. Молбата е изпратена на СГП, за присъединяване към посочената по-горе проверка, с оглед предмета й. Сигнал с такова съдържание е получен от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на 29 юли 2014 г.

На 28 юли 2014 г. Политическият съвет на ПП „Ред, законност и справедливост“, чрез председателя на партията Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, е внесъл до главния прокурор сигнал с твърдения за осъществено незаконно финансиране на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и ПП „България без цензура“ от Цветан Василев. Сигналът е придружен с копие от ръкописен документ, като се изразява готовност оригиналът да бъде предоставен на органите на прокуратурата. Проверката по този сигнал ще се извърши в хода на разследването по досъдебното производство, касаещо КТБ АД.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1736 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.08.01 | 04:21

3
СЛЕТ КОЛКО ГОДИНИ ГОСПОДА.МИНИСТЪР И МВР ШЕФ КАЗВАТ ЧЕ БАРЕКОФФФФДАВА ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ ТОЙ Е ЗА СЪД.

2014.08.01 | 04:20

2
Крайно време е някой като Бареков да го отнесе за да се престане с тази компроматна война която се води само преди избори.

2014.07.31 | 20:07

1
Крайно време е, да се разбере какъв разбойник е Тиквата

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини