Бареков на разпит в прокуратурата заради скандалните документи срещу Борисов

  • 30 юли 2014 07:51

  • 1911
  • 1
Бареков на разпит в прокуратурата заради скандалните документи срещу Борисов
©

Лидерът на "България без цензура“ Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва ще бъде разпитан в Софийската градска прокуратура. Причината са скандалните документи, с които той твърди, че разполага за криминалното минало на лидера на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Бареков сам поиска да бъде извикан на разпит и да покаже доказателствата, с които разполага. Той обаче няма да бъде приет в кабинета на главния прокурор, а ще бъде разпитан по реда, определен от законите у нас, информира Нова телевизия.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров заяви вчера в сутрешния блок на Нова телевизия, че след направена проверка в архива името на бившия премиер не фигурирало в подобен текст.

Министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола заяви, че публикуваният документ е фалшификат, но поясни, че е готов да се създаде комисия съгласно Закона за защита на класифицираната информация, да се разсекрети документа и да бъде подложен на експертиза, която да докаже неговата идентичност.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1911 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
пандиза

2014.07.31 | 16:44

1
давайте го при неговите избиратели ще го радват по цяла нощ в килията

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини