Нудисти се оплакват от полицейски тормоз

  • 30 юли 2014 07:43

  • 3078
  • 3
Нудисти се оплакват от полицейски тормоз
© Булфото (архив)

Сцени като в класическата комедия с участието на Луи дьо Финес се разиграва вече четвърти ден на нудисткият варненски плаж на спирка "Студентска".

Местни полицаи гонят по дивия плаж голи мъже и жени и ги карат да се обличат, оплакват се привърженици на движението за голо тяло.Според нудистите, става дума за полицейски тормоз. Полицията била извикана от собственици на почивни комплекси, намиращи се наблизо. Зоната обаче е сред първите официални нудистки зони във Варна, регистрирани от Българската нудистка организация. В почивните домове обаче има много деца и ученически групи и според техните собственици да си развяват срамотиите свободно някои хора в района не е приемливо. Те предпочитат да пращат 10-12 -годишните си гости в близост до нудистите, защото иначе би трябвало да ги извозват всеки ден до охранявания плаж на Първа буна. Иначе ивицата пясък на „Студентска” е извън регулация, намира се в свлачищна зона и не е охранявана, няма и спасители. Въпреки това, полицаите са пристигнали и са направили проверка на документите на нудистите, след което са им съставили актове за „неприлично поведение”, пише в. Телеграф.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3078 3

Коментари 3

Добави коментар

2014.08.02 | 16:50

3
Тъпи ченгета.
янко витанов

2014.08.02 | 16:50

2
приятели нудисти да се видим голи да открием сезона!има ли нуди компании от враца?-0877667752 бате дарко и неговите приятели яни витанов станчо и краси чакат по парфюм!
FM

2014.07.30 | 20:33

1
Преди годи ние ходихме на същия плаж. И като минавахме между плажуващите да си намерим места, забелязах в страни една възрастна жена и една по млада до нея. Незнам хралупата на по възрастната на какво е мирисала но покрай нея се въртяха 2 3 зелени мухи.

Добави коментар

Водещи новини