Ремонтът на бул. "Ботевградско шосе" продължава

  • 30 юли 2014 07:33

  • 772
  • 0
Ремонтът на бул. "Ботевградско шосе" продължава
©

Въвежда се организация на движението за ремонт на южното пътно платно на бул. „Ботевградско шосе”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 04.30 часа до 24.00 часа днес се забранява влизането на превозни средства по дясната пътна връзка от южното пътно платно на бул. „Ботевградско шосе” към столичен Околовръстен път в посока Пловдив. Движението на превозни средства в посока Пловдив ще се извършва от бул. „Ботевградско шосе” по дясна пътна връзка на пътния възел на Околовръстен път в посока Калотина, по Околовръстен път, по дясната пътна връзка на пътния възел на Околовръстен път в посока център, по бул. „Ботевградско шосе”, по дясната пътна връзка на пътния възел на Околовръстен път в посока Пловдив, Околовръстен път.

От 04.30 часа до 24.00 часа днес частично се променя маршрутът на автобусна линия № 14, само в посока гара „Искър” както следва: от автостанция „Изток” по маршрута си по бул. „Ботевградско шосе” до Околовръстен път, по дясна пътна връзка на пътния възел на Околовръстен път в посока Калотина, по Околовръстен път, по дясната пътна връзка на пътния възел на Околовръстен път в посока център, по бул. „Ботевградско шосе”, по дясната пътна връзка на пътния възел на Околовръстен път в посока Пловдив, Околовръстен път и по маршрута си.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
772 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини