Touch and Go: Неземни. Такива сте тук!

  • 29 юли 2014 16:07

  • 602
  • 0
Touch and Go: Неземни. Такива сте тук!
©

Този уикенд бяхме поканени на танц от Touch and Go - страхотно танго в столичния бар „III етаж“ и романтичен джаз на късче от рая – плажа на Casa Real, Свети Влас.

Британското дуо кацна в България на 25-ти, петък. Първият им концерт беше във вечерта на пристигането им. От панорaмната тераса на „III етаж“ в София, Vanessa Lancaster и James Lynch попитаха: „Would you...?“. Веднага след това изтанцуваха едно “Tango in Harlem” и ни размечтаха с „Life’s a beach!“. Публиката остана зашеметена от „звезди с държание на обикновени хора“. „Емоционалността, с която тук ни посрещат, ни отпуска и ни позволява да се държим естествено в изпълнението си.“

„Неземни. Такива сте тук. Когато излезеш на сцената имаш чувството, че се изправяш пред море от емоция и вълнение. Не си спомням от кога не съм усещала толкова радост в публиката“. Така описа Vanessa феновете си, които бяха останали без дъх от танцуване и пеене.



На следващата вечер, преживяването беше още по-вълнуващо. На плажа, под звездите със съпровода на морските вълни. „Много красиво и интимно“, споделиха своите впечатления две приятелки. В тази атмосфера думите „Life’s a beach“ се материализираха. В допълнение с локацията усещането беше за пълна свобода и безвремие. Сигурно и заради това Vanessa остави настрана скъпите токчета и потанцува с публиката.“ Толкова са свежи и истински“, бяха коментарите сред публиката.

Преди всеки от концертите дуото Touch and Go се срещна със свои почитатели, преживяването беше вълнуващо за всички. Преди тях на сцената излязоха Rnbilisious – Mey & Alex, които загряха публиката с кавърите си на известни R’n’B парчета. Младите изпълнители впечатлиха публиката с талант и професионализъм.

В заключение, Vanessa и Jim останаха с много приятни спомени – от хората, природата и преживяванията. „Нямаме търпение да дойдем пак“, заявиха двамата на тръгване за родната Англия.

Последвайте канала на

602 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини