АБВ отива на изборите самостоятелно

  • 29 юли 2014 15:48

  • 1111
  • 1
АБВ отива на изборите самостоятелно
© Булфото

АБВ ще участва на предстоящите парламентарни избори самостоятелно като коалиция АБВ и всякакви опити да се внушава, че пред нас стои въпросът за коалиране в други формати са меко казано манипулативни. Това заяви на пресконференция в Плевен Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в - член на Националния съвет на партията.

Той посочи, че амбицията е АБВ да успее да структурира до изборите организации във всички общини в страната, както и да има добро представителство в следващия парламент. Според Петков една от причините за резултата на АБВ на евроизборите е била липсата на реални структури по места. Той изрази надежда, че новото ръководство на БСП ще има по-различна политическа култура от предходното.

Петков припомни, че още при учредяването на АБВ като партия е било изведено като първостепенна нейна задача, възстановяването на ефективния публичен диалог между политическите партии. Каним ръководството на БСП и коалиционните й партньори да участват на публичния дебат, който организираме на 3 август, като това ще бъде ясен знак дали те желаят диалог или не, уточни Петков, цитиран от БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1111 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
чекист

2014.07.29 | 20:27

1
Гъз.ве !

Добави коментар

Водещи новини