Кейт пометнала второто си дете?

  • 29 юли 2014 13:22

  • 3975
  • 2
Кейт пометнала второто си дете?
©

Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от е пометнала второто си дете, разкри американското сп. "Глоуб".

Според изданието това е станало в началото на юли. Драмата се разиграла няколко дни след като съпругата на британския принц Уилям дала зелена светлина на своята приятелка от детство Джесика Хей да каже пред австралийската преса, че чака второ дете. Точно Хей съобщи на света новината и за първата бременност на херцогинята на Кеймбридж, пише в. "Телеграф".

Според "Глоуб" в началото на юли Кейт се събудила със силни болки и гадене. В първия момент си помислила, че отново ще й прилошава, както и при първата бременност, но не след дълго се оказало, че състоянието й се влошава. Веднага бил викнат лекар. Той обаче само констатирал, че Кейт е пометнала. Медикът й наредил да не става от леглото 4 дни. След това тя отново започнала да изпълнява своите задължения като съпруга на принца Уилям и да се появява по официални събития, все едно че нищо не се е случило. Точно тогава двамата с Уилям откриха традиционната колоездачна обиколка "Тур Дьо Франс", която тази година стартира от Англия, и Кейт изглеждаше в цветущо здраве.

Според изданието единствената, която била наясно с трагичната случка, била самата кралица. Елизабет II веднага посъветвала Уилям и Кейт да потъжат известно време, но после да се захващат за работа и да осигурят брат или сестра на невръстния принц Джордж, който преди седмица навърши 1 г. Самата Кейт вече била готова за нови опити, а и Уилям не се дърпал много.

От британския кралски дворец отрекоха още първите съобщения, че Кейт е бременна. Те заявиха, че Джесика Хей от месеци не се е виждала с херцогинята.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3975 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Демирева

2014.07.31 | 14:09

2
Какво ни занимавате с тая дрисла бе.

2014.07.31 | 14:09

1
Лелеее,предпочитам си свободата.Да ти нареждат колко дълго да скърбиш,кога да правиш деца и колко да правиш,не е много демократично.

Добави коментар

Водещи новини