Пребиха кмет заради непочистени тоалетни. Той напуска

  • 29 юли 2014 09:46

  • 1401
  • 1
Пребиха кмет заради непочистени тоалетни. Той напуска
©

Кметският наместник на смолянското село Полковник Серафимово напуска поста, след като бил бит от свой съселянин заради непочистени тоалетни, пише "24 часа".


Красимир Глушков посегнал на кмета Михаил Василев, тъй като селото се излагало пред чужденците. В същия ден в местност над селото се провежда събор на чужденци от цял свят, които идват по покана на англичани, които живеят постоянно в Полковник Серафимово.

“Подал съм си предизвестие за напускане. То изтече на 18 юли и спрях да ходя на работа”, казва 46-годишният Василев. Той е бивш пожарникар и се е пенсионирал млад.

“Не може да се посяга на представител на държавата току-така, жалкото е, че няма реакции от институциите”, негодува управникът.

“Удари ме в ухото, имам свидетелство от личния ми лекар за телесна повреда и съм завел дело срещу Глушков”, каза Василев.

Инцидентът между двамата станал около 10 ч на 13 юни. На събора идват хора от цял свят по покана на семейството на първия англичанин Дънкан Сас, заселил се в селото през 2004 година.

Присъствието е с покани пропуски, които се купуват на специална интернет страница. Цените за участие са високи и българите се отказват, така си остава изцяло английско мероприятие.

15 къщи в родопското село с общо 124 души са собственост на англичани. Заедно с другите чужденци от Западна Европа и Русия, както и с известни личности, собственици на имоти, като общ брой население те надвишават местните.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1401 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.29 | 16:44

1
едни и същи събития,ги преразказвате през няколко месеца.що за "новинарчета "сте????????????????????????

Добави коментар

Водещи новини