Александър Симов: Изборът на Миков бе реален

  • 29 юли 2014 09:14

  • 1101
  • 2
Александър Симов: Изборът на Миков бе реален
© Булфото

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно не получи дори една седмица, преди да се тръгне с острата секира срещу него. Всички се нахвърлиха върху него, дори и тези вътре в партията”, каза в „Здравей, България” журналистът Александър Симов.

По думите му изборът на Миков е бил реален и е станало след едно оспорвано състезание.

„Тревогата е, че БСП записаха, че ще се отървават от икономическите кръгове и корпоративните интереси, а в следващия момент Георги Гергов ще е зам-.-председател”, каза от своя страна Поли Паунова. Според нея няма как да е имало оспорвано състезание, след като не е имало лидерски дебат.

Според Симов е имало много различни идеи за бъдещето на БСП. „Резултатът не показа, че делегатите са имали инструкции”, каза той и допълни, че винаги има апаратни сделки, но това не означава, че избрания човек е лош. „В момента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно символизира фигурата, която може да задържи БСП единна”, каза още журналистът.

По думите на Паунова е притеснително, че една седмица по-рано се е знаело кой ще е председател на левицата и това не може да се нарече оспорвано състезание.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1101 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.29 | 11:23

2
не бе избора е реален и Миков е реален, обаче това няма да помогне на бсп с нищо реално, макар че е по-добре от станишев при всички положения

2014.07.29 | 10:12

1
moje li edni i sashti paraziti da si predavat topkata a naroda da mizerstva idioti samo kamshika za tia moshenici.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини