Тежка катастрофа на АМ "Хемус", режат коли, за да извадят ранените (обновена)

  • 28 юли 2014 21:19

  • 3812
  • 1
Тежка катастрофа на АМ "Хемус", режат коли, за да извадят ранените (обновена)
©

Временно се ограничава движението по АМ "Хемус", при виадукт "Бебреш", поради тежко пътно произшествие. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Два леки автомобила са се сблъскали странично в стеснения участък след тунел „Витиня”, съобщиха малко по-късно от Областната дирекция на МВР в София-област. Сигналът за катастрофата е подаден в 19.57 часа в Областната дирекция.

Пътнотранспортното произшествие е станало в стеснения участък след тунел „Витиня”, който е в ремонт. Два леки автомобила са се сблъскали странично, почти челно, предаде "Фокус". Единият е пътувал в посока Варна, а другият - в посока София. Единият лек автомобил вече е срязан от екип на „Пожарна безопасност и защита на населението” и от него е изваден тежко пострадал човек, който се транспортира към лечебно заведение.

Към момента продължава рязането на втория автомобил, за да се извадят пътуващите, които също са пострадали, и да се транспортират към болнично заведение. При инцидента няма загинали. Временно движението ще бъде спряно, докато приключи рязането на автомобилите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3812 1

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.29 | 19:30

1
тая народ не спря да бърза за гробищата, ама така ще е кат може да минеш пред всяка фуражка с 20 лв. Интересно всички ербапи тука като минат границата с Румъния стават най - примерните шофьори защо ли?

Добави коментар

Водещи новини