Местан пожела на Миков да работи с "авторитет и политическа авангардност"

  • 28 юли 2014 14:25

  • 1606
  • 5
Местан пожела на Миков да работи с "авторитет и политическа авангардност"
© Булфото

Лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в поздрави Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно за избирането му за председател на БСП, съобщиха от пресцентъра на движението.

В поздравителния адрес Местан пожелава на Миков "непоколебимост в отговорната мисия да работите с авторитет и политическа авангардност".

"Ценя спечеления от Вас избор. В него различавам силата на собствената Ви политическа и парламентарна аура на опитен политик с европейска комуникативност и категорична самостойност", отбелязва Местан. "Във Вас приветствам авторитета да се работи последователно в името на конструктивната политика без дребнавостта на самоцелната партийност за европейското  бъдеще на България", допълва той.

В писмото си Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в уверява Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в градивната нагласа на ДПС - "да влагаме политическата си себестойност за националните приоритети, през които да преведем България през реформите за висок стандарт на гражданите и за стабилна демокрация в държавата".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1606 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
MARABA ANADOLSKİ

2014.07.30 | 11:32

5
Bu devletin hangi problemini çözdünüz şimdiye kadar?
SAMO BOLEN SIDEROV!!

2014.07.29 | 07:57

4
----------SAMO ATAKA--ZASLUJAVA YPRAVLENIETO NA BALGARIA-----------XORA SABUDETE SE I GLASUVAITE ZA ATAKA

2014.07.29 | 07:57

3
Няма никакво значение кой е начело на БСП ! Първанов , Миков , Стойнев , Сергей или баба ми ! БСП е мафия като ГЕРБ !Утре ще се прегърнат с ДПС ! ПРОДАЖНИЦИ , КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ , докарали българите до просешка тояга ! САМО ВОЛЕН и АТАКА !

2014.07.29 | 07:57

2
Управление на ГЕРБ с ДПС или ГЕРБ с БСП е все тая , все в гъза народен ! МАФИИ ! САМО АТАКА ! -

2014.07.29 | 07:56

1
van turskata partiq dps,boikoygly 6te pla4e 3a tqx-van i boiko kurvata

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини