Малолетен разби магазин и задигна 2500 лева

  • 28 юли 2014 14:14

  • 932
  • 1
Малолетен разби магазин и задигна 2500 лева
©

14-годишно момиче от село Добромирка е било уличено в извършването на взломна кражба.

В севлиевската полиция бил получен сигнал, че в събота срещу неделя неизвестно лице е проникнало в магазин в селото, откъдето извършило кражба на около 2500 лева, цигари, хранителни стоки, мобилен телефон и други вещи.

След проведеното разследване за извършител на деянието било уличено 14-годишното момиче от същото село. Част от вещите и парите, предмет на престъпление, са намерени и иззети. По случая е започнато досъдебно производство.

От жилище на ул. “Росица” в Севлиево е извършило кражба на 300 лв. и документи, а от апартамент в ж.к. “Д. Благоев” е била извършена кражба на 700 лв.

От пресцентъра на полицията информират още, че неизвестен е проникнал в лек автомобил „Фолксваген Кади”, паркиран на ул.”Априловска” в Габрово и задигнал преносим компютър. По случая е започнато досъдебно производство.

Последвайте канала на

Весела Найденова
932 1

Коментари 1

Добави коментар
няма значение

2014.07.29 | 11:14

1
Ами изпратили са цигането да крадне малко, че нали е малолетен няма да го осъдят! Да ги натоварят и да ги пращат към Хелзинки, че нали горкичките мургави братя трябва да бъдат пазени и защитавани! Ние им ги даваме всииичките барабар с бараките им! Адмирации за нашия кмет, че приложи закона!

Добави коментар

Водещи новини