Евродепутатите ни обявиха своите приоритети (видео)

  • 28 юли 2014 12:50

  • 2164
  • 2
Евродепутатите ни обявиха своите приоритети (видео)
©

На среща организирана от Информационното бюро на Европейския парламент в България, родните евродепутати представиха своите позиции и предстоящите тези, които ще отстояват в ЕП, предаде репортер на Novini.bg.

На срещата присъстваха Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат, Илияна Йотова, Георги Пирински, Момчил Неков, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност. Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат заяви, че трябва да има приемственост в работата, защото не всички евродепутати от предишния ЕП ще присъстват в настоящия. Той обяви, че ще поеме ангажиментите на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в комисията по образование и ще работи за признаване на българските дипломи. Малинов беше категоричен, че ще продължи да настоява визите за български граждани за САЩ и Канада да отпаднат, както и, че ще настоява за солидарност на европейските държави.

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник разкри, че ще участва в три комисии в Европарламента. Той отново настоя, че България има нужда от повече Европа и заяви, че ще работи за единния цифров пазар. Илияна Йотова подчерта, че продължава да работи по проблемите с миграцията, вътрешната сигурност в ЕС, борбата с престъпността и корупцията, влизането ни в Шенген и създаването на повече работни места в ЕС. Друг основен приоритет, около който се обединиха участниците в срещата, е влизането  и присъединяването на България към Шенгенското пространство, както и намаляването на нелегалната емиграция и бежанските вълни. Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност от групата на Либералите подчерта, че нейната групата ще отстоява фундаменталните човешки права.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2164 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.28 | 22:19

2
А най- великият евродепутат, обещава само компромати.Бил той консерватор.

2014.07.28 | 21:41

1
Много хубаво говорите,но е време да започнете да работите.Ориентирайте се по резултатите!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини