Румяна Бъчварова: ГЕРБ няма да прави коалиция с ДПС

  • 28 юли 2014 07:55

  • 2868
  • 4
Румяна Бъчварова: ГЕРБ няма да прави коалиция с ДПС
©

Диалогът между отделните политически опоненти не трябва да спира. Надявам се, че БСП ще тръгнат напред. През последната една година те имаха доста проблеми. Решенията се взимаха извън партията. БСП се отказа да поеме политическа отговорност за правителството и това не е нормално политическо поведение.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., член на изпълнителната комисия на ГЕРБ. Коалициите е много възможно да се случат, но е много важно как се случват. При последната управляваща коалиция нямаше прозрачност. Въпросите, които трябва да реши Народното събрание не са много. Най-важните са актуализацията на държавния бюджет и на бюджета на НЗОК. Трябва да видим как ще реагират от БСП. Необходимо е да осигурим спокойствие на служебното правителство и на хората, категорична беше тя. Спекулациите за коалиция между ГЕРБ и ДПС идват от средите на БСП. Те трябва да дадат обяснение за своята коалиция. ГЕРБ няма да участва в коалиция с партия, която е участвала в сегашното управление. Всеки ден правим такива изявления. ДПС показват едно по-различно поведение напоследък, но в крайна сметка те бяха съставна част от управлението през последните 14 месеца. Те също не дават оценка за това управление, каза още Бъчварова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2868 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.02.10 | 15:51

4
samo gerb, tova e!
БЪЛГАРИН

2014.09.02 | 15:11

3
Защо трябва всеки ден да обяснявате на простите българи,че няма да правите коалиция с ДПС? Курвите от атака и ББЦ се насраха да лъжат и провокират за такъв съюз! Не падайте на тяхното ниско морално и политическо ниво. Днес излезе социологическо проучване - правителството на Орешарски в коалиция с Атака и ДПС е с НАЙ-НИСКИЯТ рейтинг до сега - паднаха под Жан Виденов, каква низост! ИЗВОДА - ПОМЯРИ ОТ БСП и КУРВИ от аТака ,да не ви чуваме гласа и виждаме насраните зурли,продажна измет!

2014.07.28 | 17:50

2
kur 3a gerb -tova e--tikvata v 3atvora
DO BALGARINA

2014.07.28 | 15:13

1
BALGARIN SI BRATO NO NE SI UVRYAL OPIPAI DEISTVITELNOTO POLOJENIE I CHTE SMENICH POZICIATA SI

Добави коментар

Водещи новини