Посланици на Holiday Heroes ще играя плажен волейбол

  • 25 юли 2014 15:59

  • 996
  • 0
Посланици на Holiday Heroes ще играя плажен волейбол
©

Ивайло Захариев, Иво Танев, Ива Екимова и Петрозар Филипов са празничните герои, които ще се състезават в първата лятна инициатива на Holiday Heroes.

Звездният тим ще покаже уменията си по плажен волейбол в турнира, които този уикенд събира единадесет социално-отговорни компания под мотото „Спортувай с мисия“.

Събитието започва тази събота, точно в 10:00 часа, а мястото е Beach Bar в Serdika Center. Събраните средства от входните такси на отборите ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти през декември месец, когато Holiday Heroes планират за пети пореден път да докажат, че няма по-хубаво от това да помагаш на хората, които най-много се нуждаят.

Дванадесетте отбора, сред които и звездния тим на посланиците на Holiday Heroes, ще разчитат на безрезервната подкрепа на професионални волейболисти. Именно те ще бъдат ментори на тимовете, като им помагат, съветват ги и следят за феърплей. Сред тях са Евгени Иванов-Пушката, Методи Ананиев, Стойко Ненчев, Иван Колев, Симеон Александров и Богомил Аначков.

Състезанието е подкрепено от редица волейболни звезди, сред които Радо Стойчев, Матей Казаийски, Константин Митев, както и звездите на женския волейбол - Страшимира Филипова и Елица Василева.

Входът е свободен за всички желаещи да гледат състезанието!

Последвайте канала на

Novini.bg
996 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини