Най-известният андрогинен модел стана жена

  • 25 юли 2014 15:16

  • 5667
  • 3
Най-известният андрогинен модел стана жена
©

Един от най-популярните андрогинни модели в света Андрей Пеич стана жена. Той призна, че е претърпял операция за смяна на пола, за която винаги е мечтал.

Андрей е станал Андрея преди няколко месеца и все още свиква с новата си същност. Казва, че е същият човек, просто е направил жизненоважна промяна в живота си. Андрей пожъна огромен успех на модния подиум. Той е забелязан на 17-годишна възраст и не след дълго става лице на модни асове като Марк Джейкъбс и Жан Пол Готие, предаде TV7.

От съвсем малък Андрей усещал, че се чувства повече като момиче, отколкото като момче. Той обаче не искал да разочарова семейството си и затова правил всичко възможно да участва в спортни състезания и изобщо да прави всичко онова, което момченцата на неговата възраст обичат.

Когато бил на 13 г. вече разбирал, че това, което го тормози е, че е жена в мъжки образ. Разровил се в интернет и разбрал, че за състоянието му има медицинско обяснение. Прочита, че има операции, които могат да решат проблема, за да заживее живота си на 100%.

"Винаги съм мечтала да бъда момиче. Един от първите ми детски спомени е как се въртя, облечена в полата на майка ми и си представям, че съм балерина. Исках да споделя историята си със света, защото смятам, че нося социална отговорност.

Бях горда с това, че кариерата ми на андрогинен модел се развива повече от блестящо, но най-важното за мен беше да се чувствам добре в собственото ми тяло.

Искам да кажа на всички млади хора, които още не са се самоопределили и имат подобни проблеми - знам, че е трудно, вече бях там, но запомнете, че имате право да бъдете приемани от обществото такива, каквито сте, заслужавате уважение като всяко друго човешко същество на тази планета.

Като човек, сменил пола си, надявам се да докажа, че и след такава промяна можеш да си щастлив и успешен, без да се налага да се отричаш миналото си. Различията не трябва да ни разединяват. Нека бъдем единни!", това каза Андрея на феновете си в социалната мрежа.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5667 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
О.О

2017.03.11 | 05:24

3
мяза на мойта :(
FM

2017.03.11 | 05:24

2
Разликата между курвата и проститутката.Той, тя какво, каква е бил, била и каква иска да стане.Само да е вътре.
каката на баткото

2015.05.02 | 03:57

1
Бориславче, ама как колко пъти ти рекоф,че си простичка : - ма кака , андрогин не правилният термин ,бе моме- шото - той андрогина е едновременно и мъж и жена , ама не само по мерак , а и по органи и биология, а това моме е по близо до транссексуален , ама ние си му викаме обикновенно педи!

Добави коментар

Водещи новини