Множествен оргазъм – мисията възможна

  • 25 юли 2014 10:36

  • 4518
  • 3
Множествен оргазъм – мисията възможна
©

Ако смятате, че получаването на няколко оргазма по време на един полов акт е недостижима мечта, жестоко се лъжете. Множественият оргазъм не е привилегия на галениците на природата. Това удоволствие е достъпно за повечето от нас.

Може да имате своя специфична представа за това какъв трябва да е множественият оргазъм. В случая е важна психологическата нагласа. Една уверена жена може лесно да постигне оргазъм, а подсъзнателната готовност за него ще го превърне в множествен.

Според сексолозите има няколко типа множествен оргазъм:

* поединичен – когато между отделните оргазми има съществени паузи;

* последователен – с интервали между оргазмите от няколко минути;

* сериен – с интервал между оргазмите от няколко секунди.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4518 3

Коментари 3

Добави коментар

2014.07.27 | 13:46

1
PRILAGAM 11 NATCHINA KOITO I DARJAT TREPERECHI KAPATCHKITE NA KOLENETE 3 DNI NO VSEKI PAT ME IZMORYAVA VAPROSA ZACHT NE TE SRECHTNAH PO RANO MAJE MISLETE NE ZA BLASKANE A ZA SVARCHVANE JENATA E NE DOVARCHENA
Валентин

2014.07.27 | 14:29

3
К'во не рабрах.... Е голяма мъка е т'ва да пишеш на кирилица. Нема да си правя труда да го чета. Един голям - минус от мене.
личен опит

2014.07.27 | 13:47

2
Майката на сина имаше увреждане на лумбален прешлен с цел да не може да стига до оргазми..Подобни увреждания бяха нанесени на стотици хиляди ученички с нарочно монтирани камери скенери и импулсни оръжия в училища маскирани като "системи за видеонаблюдение".ТА това увреждане с е използва от гинеколози да ме набедят че съм лош любовник и да и предпишат почести изневери..Дойде време успях да я излекувам ,почна да получава оргазми.Дойде време когато получи награда "Мулти оргазмено" пате. Само да я докосна и хоп няколко пречистващи оргазми ...За съжаление през лични документи и спец техника за подслушване и следене ни направиха проблеми..Оказа се че това патенце било готвеща се да се прероди при нас принцеса не успя..

Добави коментар

Водещи новини